Wat heeft de Van Brienenoordschool te bieden?

De Van Brienenoordschool is een samenwerkingsschool voor Protestants Christelijk en Openbaar Basisonderwijs. Binnen dit kader willen we een plaats zijn waar kinderen met plezier respectvol met elkaar leren omgaan en vertrouwd raken met de maatschappij waarin wij leven. Wij werken aan een prettige sfeer in de groepen en doen er alles aan om de individuele mogelijkheden van ieder kind zo veel mogelijk te benutten.

Individuele ontwikkeling

De individuele ontwikkeling van een kind staat bij de Van Brienenoordschool centraal. Het is van belang dat kinderen leren omgaan met hun eigen mogelijkheden en beperkingen. En dat ze respect ontwikkelen voor anderen, die immers ook hun eigen geaardheid, mogelijkheden en beperkingen hebben. Onze leerkrachten respecteren het eigene in een kind en scheppen een omgeving waarin het gevoelsleven van de kinderen, hun eigenwaarde en hun zelfvertrouwen tot verdere ontwikkeling komen. Kinderen zijn zelf actief bij dit ontwikkelingsproces betrokken.
Meer weten over hoe wij ons onderwijs vormgeven? Lees hier meer >

Onze eigen video

Aan de hand van een video geven wij u graag een indruk van de Van Brienenoordschool. Deze vindt u bovenaan op deze pagina terug. Wij wensen u veel kijkplezier!