Maak kennis met onze OR leden

Radjona van Raam Ouder en voorzitter Radjona heeft zich bij de ouderraad gevoegd omdat ze het geweldig vind kinderen een zo leuk mogelijke basisschooltijd te geven. Haar zoon en dochter zullen nog heel wat jaren bij ons doorbrengen. De een zit in groep vier, de ander gaat nog naar de peuterspeelzaal. Regelmatig is ze langs de lijn te vinden als haar zoon op het voetbalveld staat en daarnaast leest ze veel en gaat ze graag op stap met haar gezin.
Priscilla Dirks Ouder Priscilla organiseert al vijf jaar lang wijkactiviteiten en wijkfeesten in de wijk Hordijkerveld. Met al deze ervaring op zak en met een hoofd vol ideeën is ze vol enthousiasme in onze ouderraad gestapt. Haar doel? Een glimlach toveren op de gezichten van onze kinderen. Daar wordt ze namelijk ontzettend blij van. Priscilla heeft twee dochters en een zoontje. Twee van hen zitten in groep 1/2. De ander gaat naar de peuterspeelzaal die gevestigd is in onze school.
Miranda Hagens Ouder tekst en foto volgen
Mandy Kieboom Ouder & secretaris Mandy zit in de OR sinds september 2016. In het dagelijks leven is ze visagiste en verzorgt ze feest- en bruidskapsels. Met haar creativiteit draagt ze met veel plezier een steentje bij aan de school van haar kinderen. Ze vindt het erg leuk om met de kinderen activiteiten te doen en zit regelmatig achter de naaimachine om kleding of andere dingen te maken. Haar dochter Livvi zit in groep 4 en haar zoontje Fedde in groep 1/2.
Vivian Borsten Ouder Vivian is sinds december 2015 lid van de ouderraad. Haar twee meiden zitten in groep 7/8 (Jetske) en groep 6 (Keetje). In het dagelijks leven werkt ze parttime als klassenassistent in het speciaal onderwijs. Ze is bij de ouderraad gegaan omdat ze meer betrokken wil zijn bij onze school en een bijdrage wil leveren aan een leuke schooltijd voor de kinderen. Verder vindt ze het erg leuk om mee te denken over en deel te nemen aan de activiteiten die door de ouderraad op school worden georganiseerd.
Claudia Wouwenberg - Brands Leerkracht Al 22 jaar is Claudia werkzaam in het onderwijs, waarvan al 18 bij ons op school. Ze is een groep 3-juf in hart en nieren en geniet van de snelheid waarmee leerlingen zich in hun jonge jaren ontwikkelen. In augustus komen ze binnen als 'net kleuter af' en met kerst kunnen ze allemaal al lezen! "Veilig leren lezen" vindt ze dan ook de leukste les om te geven. Regelmatig zet ze bewegend leren in om de lessen nog leuker en zinvoller te maken. Kinderen zelfvertrouwen geven, weerbaar maken en op een fijne manier met elkaar om leren gaan ziet ze als een voorwaarde om optimaal te kunnen leren.  In haar vrije tijd houdt ze ervan om weekendjes weg te gaan, aan yoga te doen en met haar twee zoontjes te spelen.