Verwonder je in de wondere wereld

Ga je mee op wereldreis? Na het Jaar van Body & Brains staat het nieuwe themajaar in het teken van de Wondere Wereld. Kinderen verwonderen zich over alles om zich heen. Van al het moois dat de aarde te bieden heeft, tot de vele verschillende wereldculturen en tradities. Samen vele sporten spelen en ontdekken hoe je slim online bent. Beleven, verrassen en je verwonderen staan centraal in het nieuwe themajaar van de SWKGroep. Alle kinderopvang-, zorg-, buurtwerk-, en onderwijsorganisaties van de SWKGroep, dus ook onze Van Brienenoordschool, nemen de kinderen via vier thema’s mee de Wondere Wereld in.

Onze aarde - Ontdek en bescherm al het moois
Ons thuis - Jouw wereld, mijn wereld
Onze sport - Speel samen alle sporten
Ons Wereldwijde Web - Slim online

Download het wondere wereld ideeënboek

Iedereen is welkom in onze Wondere Wereld! Daarom is er een Wondere Wereld ideeënboek ontwikkeld. Een boek vol activiteiten, pedagogische kennis en leuke tips. Download het hier >

Nog meer leuke activiteiten

Bezoek ook zeker de website leukekinderactiviteiten.nl. Hier zijn uitdagende en wonderlijke kinderactiviteiten te vinden die passen bij dit thema.