Talentencentrum Van Brienenoord

Onderdeel zijn van de SWKGroep biedt veel voordelen. Wij delen elkaars kennis, ervaring en netwerk en alle secundaire bedrijfsprocessen worden uit handen genomen. Daardoor kunnen wij al onze aandacht richten op het bieden van goed onderwijs en het ontwikkelen van talent.

Meer dan een basisschool

Onze gezamenlijke ambitie is groot. Er wordt samengewerkt in het ontwikkelen van een breed talentencentrum. In dit centrum betekenen we iets voor mensen van alle leeftijden en vervullen we een sterke buurtfunctie. Het Talentencentrum wordt een centrum waarin ieder kind goed onderwijs krijgt, waarin ouders en verzorgers zich welkom voelen en waar omwonenden zich breed en optimaal kunnen ontwikkelen. Samen bouwen we bruggen en samen kleuren we de toekomst. Niet alleen van de school maar van de hele buurt.