Maak kennis met onze teamleden

Eva van Eekelen Leerkracht 1-2A & leesspecialist
Kinderen op een actieve en onderzoekende manier de wereld om zich heen laten ontdekken. Dat is wat Eva het liefste doet. Daarbij geniet ze elke dag weer van hun puurheid en ongevormdheid. Kleuters zijn nog echt zichzelf. En dat is prachtig om te zien. Ze leest graag prentenboeken voor waarbij ze zich helemaal inleeft in het verhaal. En ze kan erg genieten van de momenten waarop ze kinderen een overwinning ziet behalen na veel oefenen en doorzetten. Brabantse gezelligheid is niet weg te denken uit haar leven en haar vriend en vriendinnen zijn dan ook erg belangrijk voor haar. Ook houdt ze van voetbal en speelt of bekijkt ze graag een wedstrijd.

Priscilla Hupsel Leerkracht 1-2B Priscilla is alweer sinds 2000/2001 aan ons verbonden. De kinderen maken haar het meest gelukkig met een lach. Dat ze positief in het leven leren staan, is wat ze hen het liefste meegeeft.  In haar vrije tijd leest ze graag of gaat ze graag naar een concert.
Samantha Kop Leerkracht 1-2C
Samantha werkt bij ons sinds januari 2015. Het liefst geeft ze geschiedenis, rekenen of taal. Kinderen maken haar het meest blij met hun enthousiasme en spontane en onverwachte acties. De fantasie van kleuters vindt ze heerlijk en er gaat natuurlijk niks boven een knuffel of een mooie tekening. In haar vrije tijd sport ze graag, waaronder paardrijden, wandelt ze met haar hond of kijkt ze gewoon lekker een filmpje. Wat ze haar kinderen het liefst meegeeft? Plezier! En de instelling ‘dat kan ik niet, bestaat niet!’
Angelique Smit Leerkracht 1-2C & 1-2A Nadat Angelique in 2003 bij de instroomgroep mocht opstarten, heeft ze onze school niet meer verlaten. Voorlezen is één van haar favoriete bezigheden in de klas. De enthousiaste manier waarop haar kleuters de wonderlijke wereld om zich heen ontdekken en ervaren maakt haar heel blij. Dat doet ze zelf ook het liefst: genieten van alles wat het leven zo mooi maakt.
Petra Jurgens Leerkracht 1-2D
Petra hebben we vorig schooljaar in ons team mogen verwelkomen. Het liefst geeft ze tekenen. Zingen, rekenen, taal, motorische ontwikkeling ... alle ontwikkelingsgebieden kan ze in dit vak naar voren laten komen. En dat maakt het een plezier om te geven. Waar ze het meest blij van wordt? Dat is wanneer ze ziet dat ze haar kinderen echt weet te motiveren om het beste uit zichzelf halen. In haar vrije tijd kletst ze graag en gaat ze regelmatig aan de wandel met haar ruwharige teckel Hugo. Ze houdt van sporten, reizen, lezen en uit eten gaan met haar twee kinderen en bedenkt graag leuke activiteiten voor school. 
Gerda Doorslag Leerkracht groep 3
Na 12 fantastische jaren in Teylers Museum als evenementenplanner heb ik twee jaar geleden de overstap gemaakt naar het onderwijs. Ik ben de verkorte deeltijdopleiding van de pabo gaan doen en afgelopen februari heb ik mijn diploma behaald. In diezelfde week ben ik gestart op de Van Brienenoordschool in groep 3b. Ik vind het heerlijk om voor te lezen en kinderen de wereld van alle prachtige verhalen te laten beleven. Ook vakken als wereldoriëntatie, waarbij ik vooral de kinderen zelf wil laten onderzoeken en ontdekken, vind ik leuk om te geven. In mijn vrije tijd ben ik vooral erg druk met mijn twee jonge kinderen en kan ik erg genieten van een heerlijke boswandeling, een goed boek en een museumbezoek.
Catharine Franken Leerkracht 3A & specialist jonge kind Al 27 jaar zit ze in het vak, Catharine. We zijn blij deze gepassioneerde juf vier jaar geleden in ons team te hebben mogen verwelkomen. Samen met haar man en twee dochters is ze een echte fan van sprookjes en verhalen. Ze komen dan ook meerdere keren per jaar in de Efteling en Disneyland Parijs om de magie op te snuiven. Voor het vijfde jaar op rij gaat ze aan de slag met de nieuwe versie van Veilig Leren Lezen. Iets wat ze ontzettend inspirerend vindt. Zelfs na bijna 20 jaar ervaring in groep 3 blijft het voor haar een eer om het wonderlijke proces van het leren lezen te mogen volgen!
Claudia Wouwenberg Leerkracht 3B
Al bijna 25 jaar is Claudia werkzaam in het onderwijs, waarvan al 20 jaar bij ons op school. Ze is een groep 3-juf in hart en nieren en geniet van de snelheid waarmee leerlingen zich in hun jonge jaren ontwikkelen. In augustus komen ze binnen als 'net kleuter af' en met kerst kunnen ze allemaal al lezen! "Veilig leren lezen" vindt ze dan ook de leukste les om te geven. Regelmatig zet ze bewegend leren in om de lessen nog leuker en zinvoller te maken. Kinderen zelfvertrouwen geven, weerbaar maken en op een fijne manier met elkaar om leren gaan ziet ze als een voorwaarde om optimaal te kunnen leren.  In haar vrije tijd houdt ze ervan om weekendjes weg te gaan, aan yoga te doen en met haar twee zoontjes te spelen.
Yris Wennekes Leerkracht 3B Yris is augustus 2016 gestart bij ons op school. Ze vindt het heerlijk om veel te vertellen en kinderen te verwonderen tijdens lessen wereldoriëntatie. Ook geniet ze er erg van om kinderen te zien groeien op taal-⁠ en rekengebied en samen plezier te hebben in de klas met een grapje, spelletje of dansje tussendoor. In haar vrije tijd danst en tekent ze onder andere graag en ze is erg reislustig. Zo woonde en werkte ze voor ze bij ons startte een half jaar in Australië.
Valerie de Roos Leerkracht 3C In juli studeerde ze af aan de Pabo. Valerie. Vol energie komt ze dit schooljaar ons team versterken en krijgt ze groep 3C onder haar hoede. Kinderen horen met een lach op hun gezicht naar school te komen, is haar overtuiging. En ze moeten vooral leren dat ze altijd zichzelf mogen zijn. Het liefst geeft ze spelling en gym en ze wordt nergens zo blij van als van het enthousiasme van kinderen. In haar vrije tijd is ze vaak te vinden op het volleybal-veld.
Manon Vermaas Leerkracht 4A Met Manon zijn we een reislustige collega rijker. Ze bracht zelfs vier jaar als juf door op Bonaire. Het belangrijkste wat ze haar kinderen wil meegeven? Dat iedereen er mag zijn en iets moois heeft om trots op te zijn. En dat je vooral je dromen moet volgen. Het liefst geeft ze rekenen en spelling en ze geniet ervan als kinderen plezier hebben en zelf ontdekken dat ze groeien. Haar vrije tijd brengt ze graag door aan het strand. Lekker in de zon. Maar ook voor paardrijden, snowboarden, salsa dansen en een potje voetballen kun je haar altijd wakker maken. Tips nodig over Bonaire? Loop dan gerust even bij haar langs. Ze geeft ze met liefde.
Mandy de Ruijter Leerkracht 4B Mandy kwam in schooljaar 2012-2013 als juf naar onze school. Ze geeft het liefst rekenen en vindt het heerlijk om te zien als kinderen leuk met elkaar omgaan en elkaar helpen. Dat kinderen leren om hun best te doen, zodat ze zich zo veel mogelijk binnen hun eigen capaciteiten kunnen ontwikkelen, vindt ze het allerbelangrijkst. In haar vrije tijd winkelt ze graag, speelt ze voetbal en doet ze leuke dingen met vrienden en familie.
Alyssa Onink Leerkracht 4B Alyssa voegde zich in 2014 bij ons team. Ze vindt het heerlijk de kinderen uit te dagen met moeilijke sommen en te puzzelen met cijfers. Maar ook bij de creatieve vakken pakt ze graag uit. Wat haar dag maakt? Al die ’oe, aa en oh!’ momenten waarmee kinderen laten merken dat ze iets eindelijk snappen. En als ze tonen dat ze respect voor elkaar hebben en elkaar waarderen om wie ze zijn. Want dat is toch wel het meest belangrijke wat ze hen wil meegeven. Haar vrije tijd brengt Alyssa liefst door met haar vriend en haar dochtertje. Lekker wandelen met de hond of een dagje dierentuin. Als het maar gezellig is.
Kirsten van Gool Leerkracht groep 5A Met Kirsten hebben de kinderen van groep 5A een reislustige leerkracht voor de groep staan. Voordat ze op de van Brienenoordschool kwam, werkte Kirsten namelijk vijf jaar in het basisonderwijs in China als docent Engels. Reizen en het leren kennen van andere culturen kunnen we dan ook gerust haar passie noemen. Twee jaar geleden kwam ze in maart bij ons op school als vervangende leerkracht. We zijn blij dat het haar hier zo goed bevallen is, dat ze besloten heeft bij ons te blijven. 
Lois Bierhuizen Leerkracht 5B, rekenspecialist & intern begeleider 4/5 Lois is werkzaam op onze school sinds 2018. Liefst oefent ze de lesstof spelend en bewegend met haar kinderen. Niks zo belangrijk als plezier hebben tijdens het leren! Maar ook daarbuiten is het belangrijk dat de sfeer goed is. Dat er gelachen en ontspannen kan worden tussen het harde werken door. Daarom ziet ze graag dat de kinderen het fijn hebben met elkaar en dat ze goed kunnen samenwerken. Als rekenspecialist is het niet verwonderlijk dat rekenen haar lievelingsvak is. Kinderen laten inzien dat ze met behulp van de juiste rekenstrategieën heel veel rekensommen kunnen oplossen, is een uitdaging die ze graag aangaat. Naast haar werk is ze vaak sportief bezig. Ze speelt hockey en ze danst. Daarnaast maakt ze graag een mooie reis en houdt ze ervan te genieten van de natuur en de zon.
Saskia Zwartbol Leerkracht 6A Saskia geeft sinds 2007 les op onze school. In haar vrije tijd zingt en schildert ze graag en ze is er van overtuigd dat creativiteit de sociaal-emotionele ontwikkeling ondersteunt. Geen wonder dat ze zingen en toneelspelen de leukste vakken vindt om te geven. Ze hoopt dat de kinderen uit haar lessen meenemen dat ze altijd in zichzelf mogen geloven.
Frannie de Reuver Leerkracht 6A Frannie startte bij ons in 1996 en heeft sindsdien al veel klassen gezien. Bij de kleuters genoot ze intens van het voorlezen en vertellen van sprookjes. In de bovenbouw van de afwisseling in vakken. Maar waar ze ook staat, pas echt tevreden is ze als ze de kinderen hoort zeggen: ‘Oh, nu snap ik het!’ In haar vrije tijd fotografeert ze graag, leest ze, maakt tassen, reist en geniet van het simpelweg lekker thuis zijn met haar gezin. 
Jacqueline Philippen Leerkracht 6B & Plusklas Jacqueline is van huis uit ontwerper (industrieel, user experience, multimedia) en kerndocent communicatie- en multimediadesign aan de Hogeschool Rotterdam. Het basisonderwijs heeft de laatste jaren echter haar hart veroverd. Het begon met de kinderen van onze Plusklas, die ze vanuit haar rol als betrokken ouder twee jaar geleden is gaan lesgeven. Inmiddels is haar overstap naar het basisonderwijs echter definitief en staat ze sinds vorig jaar als zij-instromer ook in groep 6B voor de klas.
Debora Mangelaars Leerkracht 6B Debora vindt het belangrijk om de kinderen mee te geven dat het opdoen van kennis in het leven echt heel erg belangrijk is. Kinderen maken haar het meest blij door goed mee te doen in de klas en lief te zijn voor elkaar. Ze houd veel van sporten, koken, fietsen, winkelen, golfen en lezen.
Anja Niemeijer Leerkracht 6C Anja is sinds 2009 aan ons verbonden. Ze vindt het belangrijk om haar kinderen mee te geven dat het opdoen van kennis in het leven echt heel erg belangrijk is. Kinderen maken haar het meest blij door goed mee te doen in de klas en lief te zijn voor elkaar. Ze houdt veel van sporten, koken, fietsen, winkelen, golf spelen en lezen.
Femke de Groot Leerkracht 6C Femke kwam bij ons op school als vakleerkracht gym in het schooljaar ‘17-‘18, maar inmiddels heeft ze de gymzaal volledig verruild voor het klaslokaal. Een verandering waar ze ontzettend van geniet. Femke heeft een voorliefde voor het vak geschiedenis. Wie bij haar in de klas zit, mag rekenen op heel veel mooie verhalen die ze met verve vertelt. Daarnaast vindt ze het heerlijk om de kinderen samen te zien werken met een lach op hun gezicht. In haar vrije tijd sport Femke nog steeds heel graag, geniet ze van het reizen naar andere landen en brengt ze haar tijd regelmatig door met vrienden en familie.
Inge Bezemer Leerkracht 7A & gedragsspecialist Inge Bezemer is vorig schooljaar gestart op de Van Brienenoordschool. Haar favoriete vak? Dat is wereldoriëntatie. Ze houdt erg van de leuke en leerzame gesprekken die daarbij ontstaan in de klas. Kinderen maken haar dan ook het meest blij als ze leren. Alhoewel dat niet altijd met vakkennis te maken hoeft te hebben, gedrag vindt ze minstens zo belangrijk. Wat kinderen volgens haar vooral in hun verdere carrière nodig hebben? Zelfkennis en het vermogen om samen te werken. Op die ontwikkeling zal ze dan ook keihard inzetten. 
Inez de Bondt Leerkracht 7B Inez heeft haar hart verpand aan vakken als wereldoriëntatie, muziek, handvaardigheid en tekenen. Niet gek, want in haar vrije tijd tekent ze veel, speelt ze gitaar en keyboard en trekt ze er graag op uit in de natuur. Het doet haar veel plezier als ze ziet dat kinderen in een fijne sfeer samenwerken en spelen. Kinderen zelfvertrouwen meegeven is daarvoor een belangrijke sleutel, vindt ze. Net als regelmatig even ontspannen in de vorm van een liedje of spelletje. Daarnaast kiest ze steeds vaker voor spelend en bewegend leren. Want leren? Dat moet je vooral met plezier kunnen doen.
Nina van Ligten Leerkracht 8A In 2019 studeerde Nina af aan de Pabo. Ze is dol op geschiedenis en laat het vak graag terugkomen in vakken als taal of rekenen. Kinderen groeien tegenwoordig op in een wereld waarin iedereen klaar staat met z'n mening. Ze vindt het dan ook belangrijk dat ze leren om stevig in hun schoenen te staan. Je veilig en plezierig voelen op school is daarvoor een onmisbare basis. Nina is erg sportief. Ze skeelert, wielrent, doet aan krachttraining en geeft twee keer per week spinningles in de sportschool van haar moeder. Verder is ze vegetariër en houdt ze erg van dieren. Haar twee konijnen hebben zelfs een eigen instagram account. Leergierig als ze is, start ze komend schooljaar ook de deeltijdstudie gedragsexpert. 
Dieja van Mourik Leerkracht groep 8 Ik werk sinds februari 2021 op de Van Brienenoordschool en sta voor groep 8B. Hiervoor werkte ik op een basisschool in Barendrecht. De leukste vakken vind ik rekenen en de creatieve vakken. Kinderen maken mij het meest blij, als ik merk dat ze vertrouwen in mij hebben en met plezier naar school komen. Ieder kind is wel goed in iets, maakt niet uit of het voetballen, zingen dansen, taal of tekenen is. Ik wil ze graag meegeven dat je goed bent zoals je bent. En dat je als je echt iets wilt, je dat ook kunt bereiken. In mijn vrije tijd lees ik graag en houd ik van tekenen en schilderen maar ook van handwerken, zwemmen en fietsen. Maar ook van een lekker warm zonnetje. Samen met mijn kleinkinderen iets doen, een spelletje, knutselen of naar de speeltuin vind ik ook heel leuk.
Rianna van der Burgh Leerkracht 8B Rianna kwam ons team versterken in 2009. Haar lievelingsvakken? Dat zijn rekenen en … de pauze! Want dan kan ze heerlijk voorlezen uit een spannend boek. Het meest blij wordt ze van de glimlach van de kinderen. De glimlach die ze laten zien als ze plezier hebben of iets nieuws hebben geleerd. Of als iets eindelijk gelukt is, nadat ze het heel vaak opnieuw hebben geprobeerd. In haar vrije tijd kroelt ze het liefst met haar twee kinderen Aron en Noor en bakt ze de meest fantastische taarten. Haar motto? ‘Niets is lastig!’
Juliette Heeremans Leerkracht Gek op Disney is ze, Juliette. De kinderen in haar klas kunnen dan ook een mooie stapel Donald Ducks tegemoet zien. Wellicht dat ze nog eens van pas komen bij de vakken taal en spelling of geschiedenis, want die geeft ze het liefst. Wat haar het meest blij maakt? Dat zijn zonder twijfel de woordjes 'hé! Ik snap het!' Dat moment dat kinderen zich realiseren dat ze iets onder de knie gekregen hebben. En dat ze lekker in hun vel zitten natuurlijk. In haar vrije tijd gaat Juliette het liefst de deur uit. Dingen ondernemen. Maar tegen een dagje luieren in de tuin zegt ze ook geen nee. 
Chantal Vermaat Leerkracht ondersteuning Na 12 jaar als kapster te hebben gewerkt, gooit Chantal het roer om en kiest ze voor het onderwijs. Dit schooljaar gaat ze bij ons drie dagen in de week aan de slag als leerkrachtondersteuner en daarnaast volgt ze haar opleiding tot onderwijsassistent. Haar doel? Kinderen laten genieten van hun schooltijd en er voor zorgen dat ze vakken die ze moeilijk vinden weer met plezier gaan doen. Chantal is moeder van een prachtige zoon en dochter. In haar vrije tijd onderneemt ze zo veel mogelijk leuke dingen met haar gezin.
Wendy Smit Leerkracht ondersteuning Voordat ze vorig schooljaar bij ons aan de slag ging, waren Wendy's dagen gevuld met fitness en danslessen, voedingsadviezen en heel veel organisatiewerk. Inmiddels is ze dolblij dat ze de 'snelle' sportwereld achter zich heeft gelaten. Niets zo mooi als de glimlach op het gezicht van een kind dat uitroept 'ooohhh nu snap ik het!' Wendy geniet met volle teugen van de eerlijkheid, puurheid en nuchterheid waarmee kinderen uit de hoek kunnen komen. In haar vrije tijd gaat ze graag op stap om een mooi bos, leuke dorpjes en vintage marktjes te ontdekken. Het liefst met haar zoon, vriend en fotocamera. Verder danst ze veel, luistert ze graag naar muziek en houdt ze erg van het theater.
Chiel van Drongelen Leerkracht ondersteuning
Sinds vorig schooljaar is Chiel vier ochtenden per week in de groepen 5 te vinden als leerkrachtondersteuner. Het liefst helpt hij kinderen met biologie, begrijpend lezen en tekenen. Ook in zijn vrije tijd tekent en schildert hij het liefst. Waar kinderen hem het meest blij mee maken? Daar hoeft hij niet lang over na te denken. Dat is als hij ziet dat ze klaarstaan voor hun klasgenootjes. Het belangrijkste wat hij ze mee wil geven is dan ook dat je een ander altijd moet behandelen zoals je zelf ook behandeld wilt worden. Het is Chiel's ambitie om uiteindelijk leerkracht te worden. Dit schooljaar start hij met zijn opleiding PABO-duaal, waarvan het werken op onze school onderdeel uitmaakt.

Sonja Seymor da Cruz Leerkracht ondersteuning Sinds mei vorig schooljaar biedt Sonja vier dagen in de week ondersteuning in onze kleuterklassen. Daarvoor werkte ze bijna 25 jaar lang in de kinderopvang. Elke dag opnieuw weten de kinderen haar te raken met hun eerlijkheid en puurheid. Heerlijk vindt ze dat. Het liefst helpt ze kinderen bij vakken waar ze nog moeite mee hebben. Het is mooi om ze vooruitgang te zien boeken en het beste uit zichzelf te zien halen. In haar vrije tijd is ze vaak langs de lijn te vinden op het hockeyveld van haar dochter of het voetbalveld van haar zoon. Ook wandelt ze graag en houdt ze ervan plezier te maken met familie en vrienden.
Henny Le Large Leerkracht ondersteuning Henny is al sinds 2002 aan ons verbonden en geniet erg van de fijne sfeer op de Van Brienenoordschool. Ze ondersteunt de groepen 4, kinderen met dyslexie en vervangt af en toe de leerkracht. Ze wordt er blij van als kinderen weer plezier krijgen in rekenen, lezen of taal. In haar vrije tijd werkt ze het liefste in de tuin.
Irene Baljon Leerkracht ondersteuning Irene werkt al sinds 1995 op de Van Brienenoordschool. Ze begeleidt kinderen die extra ondersteuning nodig hebben. Kinderen maken haar erg blij, en zeker als ze ziet dat ze zich prettig voelen op school. In haar vrije tijd kookt ze graag en nog liever eet ze het daarna op! Het hele jaar komt ze op de fiets naar school, 30 kilometer per dag! Fietsen is dan ook iets wat ze graag doet. Daarnaast leest ze veel.
Marianne Slagter Leerkracht ondersteuning
Na 27 jaar in de kinderopvang, de buitenschoolse opvang, het onderwijs en de peuteropvang geniet Marianne nu met volle teugen van onze kleuters. Van hun enthousiasme, hun openheid, hun rijke fantasie en hoe ze steeds op zoek gaan naar nieuwe ontdekkingen. Ze vindt het een voorrecht ze daarbij te mogen helpen. Een veilige sfeer creëren komt bij Marianne op de eerste plaats. Je veilig en op je gemak voelen, is immers een voorwaarde om je te kunnen ontwikkelen. In haar vrije tijd doet ze aan power yoga, doet ze graag gezellige dingen met familie en vrienden en fietst ze veel.
Sabine Bom Leerkracht ondersteuning Sabine komt uit het praktijkonderwijs waar ze mentor was van de 2de klas en invalster en ondersteuner in het voortgezet speciaal onderwijs. Sinds februari vorig jaar is ze leerkrachtondersteuner op onze school. Wat dat werk zo mooi maakt? 'Kinderen komen bij mij eigenlijk éxtra werken. Als ze dat met enthousiasme doen, stappen vooruit zetten en daar vervolgens welverdiend trots op zijn, geniet ik daar ontzettend van'. Ze geeft haar kinderen graag mee dat iedereen de kans moet krijgen z'n eigen prachtige talent en persoonlijkheid te ontwikkelen. In haar vrije tijd wandelt Sabine graag met haar zoontje, is ze graag bij familie en houdt ze van goed eten. Sabine is 3 dagen per week bij ons op school aanwezig.
Nick van Nimwegen Gymdocent Nick is in maart vorig jaar jaar bij ons op school gestart als gymdocent. Dit schooljaar zal hij twee dagen in de week (wo & vr) met onze groepen 1 t/m 3 én met de peuters uit de peuteropvang gaan werken. Daarnaast is hij verbonden aan een BSO in Prinsenbeek. Wat hij met zijn onderwijs hoopt te bereiken, is dat kinderen zich bewust worden van het sociale aspect van sport en spel. Natuurlijk is het mooi om te winnen, maar wanneer je sportiviteit en samenwerking belangrijker vindt, wordt sporten vaak een stuk leuker. In zijn vrije tijd is Nick ook graag sportief bezig met crossfit en handbal en onderneemt hij graag leuke dingen met vrienden.

Larissa de Boer Gymdocent In 2017 voegde Larissa zich bij ons. Toen nog als 'gewone' juf. Sport is echter haar grootste passie. Al jong spendeerde ze veel tijd in de turnhal, waar ze later ook als trainer werkte. Nu doet ze aan crossfit en tennis. In september 2018 besloot ze dan ook de master Sport en Bewegen te starten. Naar verwachting rond ze hem dit jaar af. Larissa vindt het belangrijk dat kinderen kennis kunnen maken met veel verschillende sporten, zodat ze iets kunnen vinden dat bij hen past. Dat ze leren samen te spelen en omgaan met winst en verlies. Allemaal voorwaarden om sportief bezig zijn vooral heel leuk te vinden. Zo wil ze bijdragen aan het ontwikkelen van een gezonde levensstijl die kinderen later ook kunnen vasthouden. Want wat je leuk vindt, dat blijf je graag doen! 
Linda van Gaans Intern begeleider groep 1-3
Linda's drijfveer om met kinderen te werken ontstond toen ze zag dat het ook weleens niet zo goed kan gaan met kinderen. Of de oorzaak nu thuis ligt, in de kinderopvang, op school, of in het kind zelf. Ze wilde de kinderen en hun begeleiders graag helpen de boel weer op de rit te krijgen. Het is fijn als ieder kind zich vrij kan ontwikkelen. In haar vrije tijd maakt Linda graag motorritjes en doet ze aan stijldansen. Ze ziet er naar uit uw kinderen te zien opgroeien. Linda is aanwezig op ma, di, do en vr. Ook is ze bereikbaar via email.
Anouk Overbeeke Intern begeleider groep 6-8 & kwaliteitsmedewerker 7/8 Anouk is sinds 1 juni 2017 werkzaam bij ons op school. Toen ze zelf in groep 3 zat, riep ze al dat ze juf wilde worden. En dat is nooit meer veranderd. Het liefst geeft ze rekenen, maar ook in het voorlezen van boeken heeft ze veel plezier. In haar vrije tijd spreekt ze graag met vrienden en vriendinnen af en onderneemt ze veel dingen met haar gezin. Ze geniet met volle teugen van haar dochtertje. Anouk heeft altijd veel gereisd. De ervaringen en foto's van deze verre reizen neemt ze met veel enthousiasme mee in haar onderwijs. 
Yvonne van de Velden Administratie Yvonne ondersteunt sinds 2010 het bestuur, doet de administratie, verwerkt de post, beantwoordt de telefoon,  beheert de gebouwen... Kortom, een onmisbare spin in ons web. De kinderen zijn voor haar de krenten in de pap. Ze wordt er erg blij van als ze ze hoort spelen en lachen op het schoolplein. In haar vrije tijd speelt ze graag met haar kleinkinderen en is ze het liefst buiten. In de tuin of op een zonnige dag aan het strand.
Monika Faber Concierge Percevalweg Monika werkt sinds 2010 bij ons op school. Zij is bij ons conciërge en verzorgt de administratie. Ze vindt het heerlijk dat haar werk zo afwisselend is. Kinderen die haar spontaan een knuffel geven als ze haar tegenkomen op de gang, een grote glimlach van haar collega's of de kinderen. Het zijn allemaal dingen die haar erg blij maken in haar werk. In haar vrije tijd zorgt ze het liefst voor haar gezin, luistert ze naar muziek of leest ze een spannend boek