Maak kennis met onze teamleden

Chantal van Andel Leerkracht gr. 1/2 m.i.v. het nieuwe schooljaar
Een vrolijke boel gaat het worden in de groep van Chantal. Het liefst doet ze namelijk iets met muziek. Zingen met de gitaar bijvoorbeeld of lekker dansen. Wat haar het meest blij maakt? Dat zijn de grappige uitspraken waarmee kinderen haar altijd weer weten te verrassen. In haar vrije tijd wandelt ze graag met haar hond of staat ze in de keuken om lekker te koken en te bakken. Jezelf blijven, je eigen kwaliteiten herkennen en gebruiken voor goede dingen. Dat is wat ze het allerbelangrijkst vindt om aan haar kinderen mee te geven.
Eva van Eekelen Leerkracht gr. 3A m.i.v. het nieuwe schooljaar
Rekenen. Dat is wat Eva het liefst aan haar kinderen geeft. Ze geniet er vooral van om ook zónder het werkboek leuke uitdagende lessen te creëren. Ze houdt van de puurheid van kinderen zoals je die vaak ziet in de onderbouw. En van de momenten dat kinderen een overwinning behalen als ze veel geoefend en doorgezet hebben. Brabantse gezelligheid is niet weg te denken uit haar leven en haar vriend en vriendinnen zijn dan ook erg belangrijk voor haar. Ook houd ze van voetbal en speelt of bekijkt ze graag een wedstrijd.

Lois Bierhuizen Leerkracht gr. 5 m.i.v.het nieuwe schooljaar Lois rondde vier jaar geleden de PABO en de studie Pedagogische Wetenschappen af. De afgelopen drie jaar heeft ze met veel plezier gewerkt in de groepen 1/2 en 6. Komend schooljaar start ze bij ons als leerkracht in groep 5. Naast haar werk is ze vaak sportief bezig. Ze speelt hockey, danst en loopt regelmatig hard. Daarnaast maakt ze graag een mooie reis en houdt ze ervan te genieten van de natuur en de zon.
Lieke Voskuilen - Reijnders Leerkracht 1-2A Lieke startte bij ons in 2005. Ze vindt het erg fijn om met de kinderen te lezen, omdat je ze in groep 3 zulke grote sprongen ziet maken. Ook natuurlessen geeft ze graag. Kinderen kunnen zich zo heerlijk verwonderen over dingen die wij gewoon vinden... In haar vrije tijd leest ze graag een spannend boek of wandelt ze in de natuur. Maar het allerliefst speelt en ravot ze met haar dochters.
Samantha Kop Leerkracht 1-2A
Samantha werkt bij ons sinds januari 2015. Het liefst geeft ze geschiedenis, rekenen of taal. Kinderen maken haar het meest blij met hun enthousiasme en spontane en onverwachte acties. De fantasie van kleuters vindt ze heerlijk en er gaat natuurlijk niks boven een knuffel of een mooie tekening. In haar vrije tijd sport ze graag, waaronder paardrijden, wandelt ze met haar hond of kijkt ze gewoon lekker een filmpje. Wat ze haar kinderen het liefst meegeeft? Plezier! En de instelling ‘dat kan ik niet, bestaat niet!’
Priscilla Hupsel Leerkracht 1-2B Priscilla is alweer sinds 2000/2001 aan ons verbonden. De kinderen maken haar het meest gelukkig met een lach. Dat ze positief in het leven leren staan, is wat ze hen het liefste meegeeft.  In haar vrije tijd leest ze graag of gaat ze graag naar een concert.
Isabel Paz Vilela Leerkracht 1-2 C Isabel werkt sinds 2011 op onze school. Ze geeft het liefst dans, zang & drama. Niet vreemd, want dit is ook haar eigen favoriete vrijetijdsbesteding. Kinderen maken haar het meest blij als ze lief zijn voor elkaar en natuurlijk met een knuffel of een zoen! Ze geeft de kinderen graag mee dat iedereen bijzonder is en een talent heeft. En vindt dat elk kind zich vrij moet voelen om zichzelf creatief te uiten.
Angelique Smit Leerkracht 1-2D Nadat Angelique in 2003 bij de instroomgroep mocht opstarten, heeft ze onze school niet meer verlaten. Voorlezen is één van haar favoriete bezigheden in de klas. De enthousiaste manier waarop haar kleuters de wonderlijke wereld om zich heen ontdekken en ervaren maakt haar heel blij. Dat doet ze zelf ook het liefst: genieten van alles wat het leven zo mooi maakt.
Bodine Huijsers Leerkracht 1-2D
Bodine is dit jaar gestart als lio stagiaire. Dol op taal leest ze graag voor en verweeft ze taal zoveel mogelijk met de andere vakken. Ze geniet van de belevingswereld van haar kinderen. Hun fantasie, hun opmerkingen. Maar bovenal ziet ze graag dat ze zichzelf durven zijn. En dat ze straks met trots onze school verlaten. In haar vrije tijd gaat Bodine graag winkelen, uiteten en naar de film. Of je vindt haar in de Kuip met haar broertje, neef en nicht. Op een vervolgstudie of specialisatie oriënteert ze zich nu al. Want ze is nog lang niet uitgeleerd.
Claudia Wouwenberg - Brands Leerkracht 3A Claudia liep vroeger stage bij ons. Een paar jaar later, in 2000, greep ze haar kans toen er een vacature kwam. Het liefst geeft ze taal, lezen en muziek. Kinderen maken haar het meest blij met een zelf geschreven briefje, dat in groep 3 vaak nog fonetisch is. Heel aandoenlijk. In haar vrije tijd winkelt en leest ze graag, en speelt ze met haar twee zoontjes.
Catharine Franken Leerkracht 3A Al 23 jaar zit ze in het vak, Catharine. We zijn blij deze gepassioneerde juf dit jaar in ons team te hebben mogen verwelkomen. Samen met haar man en 2 dochters is ze een echte fan van sprookjes en verhalen. Ze komen dan ook meerdere keren per jaar in de Efteling en Disneyland Parijs om de magie op te snuiven. Voor het eerst in haar carrière mag ze met de nieuwe methodes van Veilig leren lezen en Wereld in getallen werken. Iets wat ze ontzettend inspirerend vindt.
Mandy de Ruijter Leerkracht 3B Mandy kwam in schooljaar 2012-2013 als juf naar onze school. Ze geeft het liefst rekenen en vindt het heerlijk om te zien als kinderen leuk met elkaar omgaan en elkaar helpen. Dat kinderen leren om hun best te doen, zodat ze zich zo veel mogelijk binnen hun eigen capaciteiten kunnen ontwikkelen, vindt ze het allerbelangrijkst. In haar vrije tijd winkelt ze graag, speelt ze voetbal en doet ze leuke dingen met vrienden en familie.
Yris Wennekes Leerkracht 4A Yris is dit jaar fris gestart bij ons op school. Twee dagen per week staat ze voor de klas in groep 4a. Daarnaast werkt ze twee dagen in verschillende groepen. Ze vindt het heerlijk om veel te vertellen en kinderen te verwonderen tijdens lessen wereldoriëntatie. Ook geniet ze er erg van om kinderen te zien groeien op taal-⁠ en rekengebied en samen plezier te hebben in de klas met een grapje, spelletje of dansje tussendoor. In haar vrije tijd danst en tekent ze o.a. graag en ze is erg reislustig. Zo woonde en werkte ze vorig jaar een half jaar in Australië.
Lisette den Otter Leerkracht 4B Een nieuw gezicht op onze school is Lisette. Ze geniet er erg van als de kinderen met een grapje of een verhaal naar haar toe komen. Of als ze gewoon even gezellig komen kroelen. Want dat betekent dat ze zichzelf durven te zijn in de klas. Ook wordt ze er erg blij van als ze ziet dat ze spontaan anderen helpen en samenspelen. Pas als haar kinderen elke dag opnieuw met plezier naar school gaan, kan ze echt tevreden zijn. Het liefst geeft ze taal en ze leest graag voor. In haar vrije tijd doet ze graag leuke dingen met vrienden en familie en is ze bezig met muziek en dansen.
Anouk Vermaat Leerkracht 4B Anouk is sinds 1 juni 2017 werkzaam bij ons op school. Toen ze zelf in groep 3 zat, riep ze al dat ze juf wilde worden. En dat is nooit meer veranderd. Het liefst geeft ze rekenen, maar ook in het voorlezen van boeken heeft ze veel plezier. In haar vrije tijd spreekt ze graag met vrienden en vriendinnen af en doet ze aan jumpingfitness. Daarnaast vindt ze het leuk om samen met haar vriend verre reizen te maken. Haar reiservaringen en foto's neemt ze met veel enthousiasme mee in haar onderwijs. 
Danielle Snikkers Leerkracht 5A Danielle startte eind 2009 bij ons op school. Het liefst geeft ze de vrije lessen, waarin ze de tijd heeft om met de kinderen echt in gesprek te gaan over een specifiek onderwerp. Het meest blij maken kinderen haar als ze zich vrij voelen om zich te uiten. Als ze durven te zeggen wat ze denken en voelen. Dat is dan ook het belangrijkste wat ze haar kinderen tijdens hun tijd op de basisschool wil meegeven. In haar vrije tijd geniet ze het meest wanneer ze niets hoeft en de dag laat komen zoals hij komt.
Marleen van der Knaap Leerkracht 5A & Intern begeleider Marleen is sinds 2003 werkzaam op de van Brienenoordschool en kan van een gezellige dag in de klas ontzettend blij worden. Het liefst geeft ze estafette lezen. Wat ze erg belangrijk vindt is dat haar kinderen leren dat iedereen er toe doet. Ook jij hoort erbij en je mag altijd jezelf zijn. In haar vrije tijd werkt ze graag in de tuin, sport, zingt en speelt monopoly met haar jongens.
Alyssa Onink Leerkracht 5B Alyssa voegde zich in 2014 bij ons team. Ze vindt het heerlijk de kinderen uit te dagen met moeilijke sommen en te puzzelen met cijfers. Maar ook bij de creatieve vakken pakt ze graag uit. Wat haar dag maakt? Al die ’oe, aa en oh!’ momenten waarmee kinderen laten merken dat ze iets eindelijk snappen. En als ze tonen dat ze respect voor elkaar hebben en elkaar waarderen om wie ze zijn. Want dat is toch wel het meest belangrijke wat ze hen wil meegeven. Haar vrije tijd brengt Alyssa liefst door met haar vriend en haar dochtertje. Lekker wandelen met de hond of een dagje dierentuin. Als het maar gezellig is.
Rianna van der Burgh Leerkracht 5B Rianna kwam ons team versterken in 2009. Haar lievelingsvakken? Dat zijn rekenen en … de pauze! Want dan kan ze heerlijk voorlezen uit een spannend boek. Het meest blij wordt ze van de glimlach van de kinderen. De glimlach die ze laten zien als ze plezier hebben of iets nieuws hebben geleerd. Of als iets eindelijk gelukt is, nadat ze het heel vaak opnieuw hebben geprobeerd. In haar vrije tijd kroelt ze het liefst met haar zoontje Aron en bakt ze de meest fantastische taarten. Haar motto? ‘Niets is lastig!’
Anja Niemeijer Leerkracht 6A Anja is sinds 2009 aan ons verbonden. Ze vindt het belangrijk om haar kinderen mee te geven dat het opdoen van kennis in het leven echt heel erg belangrijk is. Kinderen maken haar het meest blij door goed mee te doen in de klas en lief te zijn voor elkaar. Ze houdt veel van sporten, koken, fietsen, winkelen, golf spelen en lezen.
Demi Zuur Leerkracht 6A Oude liefde roest niet. En daar weet Demi alles van. Als kind zat ze zelf op de van Brienenoordschool. Haar goede herinneringen brachten haar tot twee mooie stagejaren en in september 2017 trad ze toe tot ons vaste team. Nu is ze collega van haar oude meesters en juffen. Het liefst geeft ze spelling en taal. Zelf dol op Nederlands, vindt ze het heerlijk kinderen hierin te laten groeien. Het is haar overtuiging dat je met hard werken heel ver kunt komen, en dat geeft ze haar kinderen dan ook dagelijks mee. In haar vrije tijd shopt ze graag en gaat ze het liefst op wintersport.
Larissa de Boer Leerkracht 6B Larissa voegde zich bij ons in maart 2017. Ze vindt het heerlijk om kinderen kennis te laten maken met de wereld om hen heen en om ze er vooral voor te enthousiasmeren. Het is dan ook geen verrassing dat ze het liefst aardrijkskunde, geschiedenis en natuur geeft. En dat ze veel van reizen houdt. Haar vrije tijd brengt ze daarnaast graag door met vrienden en familie en ze doet fanatiek aan crossfit en tennis. Waarmee de kinderen een lach op haar gezicht toveren? Als ze haar laten zien dat ze trots zijn op zichzelf. 
Frannie de Reuver Leerkracht 7A Frannie startte bij ons in 1996 en heeft sindsdien al veel klassen gezien. Bij de kleuters genoot ze intens van het voorlezen en vertellen van sprookjes. In de bovenbouw van de afwisseling in vakken. Maar waar ze ook staat, pas echt tevreden is ze als ze de kinderen hoort zeggen: ‘Oh, nu snap ik het!’ In haar vrije tijd fotografeert ze graag, leest ze, maakt tassen, reist en geniet van het simpelweg lekker thuis zijn met haar gezin. 
Hester Oorbeek Leerkracht 7A & 7B Hester is aan onze school verbonden sinds oktober 2015. Ze wordt er erg blij van als ze ziet dat kinderen groeien in hun prestaties. Iets wat ze in haar ogen het beste kunnen doen door hun eigen talenten in te zetten. Als kinderen op hun eigen manier en in hun eigen tempo kunnen groeien, staan ze pas echt in hun kracht. In haar vrije tijd leest, zwemt en snowboardt ze graag. Ook is ze betrokken bij de kerk. Ze vindt het belangrijk haar kinderen een open houding mee te geven. Niet alleen tegenover anderen, maar ook tegenover zichzelf.
Wim Jansen Leerkracht 7B Het langst verbonden aan onze school is Wim. Sinds 1990 heeft hij in verschillende functies gewerkt en is hij veel van de school en de kinderen gaan houden. Hij vindt het belangrijk om hen een brede belangstelling voor het leven en de wereld mee te geven. In zijn vrije tijd doet hij veel aan krachttraining en leest hij over zijn lievelingsvak geschiedenis. Ook reist hij graag… vooral met treinen en trams.
Dave van Dokkum Leerkracht 8A & ICT-coordinator

Dave werkt sinds 2005 bij ons. Elke dag bouwt hij samen met zijn kinderen aan een herinnering voor het leven, waarbij vriendschappen en de sfeer in de klas centraal staan. Want wat je je later herinnert van je basisschooltijd is niet hoe goed je meester de breuken uitlegde… In zijn vrije tijd gaat hij graag heerlijk onderuit met een film of een serie, of gaat lekker een weekendje weg of op vakantie.

Saskia Zwartbol Leerkracht 8A & 8B Saskia geeft sinds 2007 les op onze school. In haar vrije tijd zingt en schildert ze graag en ze is er van overtuigd dat creativiteit de sociaal-emotionele ontwikkeling ondersteunt. Geen wonder dat ze zingen en toneelspelen de leukste vakken vindt om te geven. Ze hoopt dat de kinderen uit haar lessen meenemen dat ze altijd in zichzelf mogen geloven.
Dorien Kamperman Leerkracht 8B Dorien werkt sinds 2009 op onze school. Ze heeft een voorliefde voor het geven van taal en rekenen. Enthousiaste en blije gezichten van kinderen als ze iets nieuws geleerd hebben, daar doet ze het voor. In haar vrije tijd gaat ze graag winkelen en op stap om steeds weer nieuwe plekjes te ontdekken. Ook houdt ze veel van lezen en creatief bezig zijn.
Femke de Groot Gymdocent Femke is dit schooljaar gestart als nieuwe vakleerkracht gymnastiek. Van groep 1 t/m groep 8, in haar gymzaal ziet ze alle leeftijden voorbij komen. Heerlijk vindt ze het om de kinderen samen te zien sporten met een lach op hun gezicht. Want plezier in bewegen, dat is het allerbelangrijkste wat ze hen tijdens hun jaren op de van Brienenoordschool wil meegeven. In haar vrije tijd doet ze aan korfbal, reist ze graag naar andere landen en brengt ze haar tijd regelmatig door met vrienden en familie. 
Gitte Aerden Intern begeleider Gitte ontfermt zich sinds 2016 over met name onze zorgleerlingen. Ze treedt op als verbinder tussen interne en externe zorg, ouders, leerkrachten en het kind. Wat haar de meeste voldoening geeft? Als kinderen voor wie het niet altijd even gemakkelijk is, toch een mooie groei weten door te maken. Als ze met plezier naar school gaan en zich laten verrijken door nieuwe ervaringen. De open sfeer op onze school biedt hiervoor een goede basis vindt ze. In haar vrije tijd zwemt Gitte graag en ze geniet ervan tijd door te brengen met vrienden. 
Miranda van Seters Leerkracht ondersteuning Miranda is sinds 2001 verbonden aan de van Brienenoordschool. Het is haar taak om zowel kinderen als leerkrachten te begeleiden, met name in de groepen 3. Het moge duidelijk zijn dat ze dan ook het meest blij wordt wanneer ze ziet dat een kind (weer) gelukkig is. In haar vrije tijd leest ze graag en houdt ze ervan gezellige dingen te doen met haar gezin.
Henny Le Large Leerkracht ondersteuning Henny is al sinds 2002 aan ons verbonden en geniet erg van de fijne sfeer op de van Brienenoordschool. Ze ondersteunt de groepen 4, kinderen met dyslexie en vervangt af en toe de leerkracht. Ze wordt er blij van als kinderen weer plezier krijgen in rekenen, lezen of taal. In haar vrije tijd werkt ze het liefste in de tuin.
Ilonka de Jongh Leerkracht Ilonka kwam in 1996 als leerkracht naar onze school. Nog steeds maakt een gezellige sfeer in de groep haar erg blij. Net als de momenten waarop ze met haar kinderen of met het team iets bereikt wat daarvoor nog niet zo goed lukte. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd door met haar gezin, leest en sport ze en werkt ze graag in de tuin. Ze vindt het fijn om te merken dat kinderen, het team en de ouders erg betrokken zijn bij elkaar en bij de school. De kinderen ervaart ze als leergierig. 
Irene Baljon Leerkracht ondersteuning Irene werkt al sinds 1995 op de van Brienenoordschool. Ze begeleidt kinderen die extra ondersteuning nodig hebben. Kinderen maken haar erg blij, en zeker als ze ziet dat ze zich prettig voelen op school. In haar vrije tijd kookt ze graag en nog liever eet ze het daarna op! Het hele jaar komt ze op de fiets naar school, 30 kilometer per dag! Fietsen is dan ook iets wat ze graag doet. Daarnaast leest ze veel.
Yvonne van de Velden Administratie Yvonne ondersteunt sinds 2010 het bestuur, doet de administratie, verwerkt de post, beantwoordt de telefoon,  beheert de gebouwen... Kortom, een onmisbare spin in ons web. De kinderen zijn voor haar de krenten in de pap. Ze wordt er erg blij van als ze ze hoort spelen en lachen op het schoolplein. In haar vrije tijd speelt ze graag met haar kleinkinderen en is ze het liefst buiten. In de tuin of op een zonnige dag aan het strand.
Monika Faber Concierge Percevalweg Monika werkt sinds 2010 bij ons op school. Zij is bij ons conciërge en verzorgt de administratie. Ze vindt het heerlijk dat haar werk zo afwisselend is. Kinderen die haar spontaan een knuffel geven als ze haar tegenkomen op de gang, een grote glimlach van haar collega's of de kinderen. Het zijn allemaal dingen die haar erg blij maken in haar werk. In haar vrije tijd zorgt ze het liefst voor haar gezin, luistert ze naar muziek of leest ze een spannend boek
Jos Goud Concierge Koninginneweg In 2012 kwam Jos naar de Koninginneweg als conciërge. Hij gaat nog elke dag met plezier naar zijn werk. De sfeer op school vindt hij erg gezellig, de kinderen hebben altijd veel lol samen. Het meest gelukkig wordt hij ervan als hij als conciërge begroet wordt. Dus vergeet dat vooral niet te doen als u hem tegenkomt. In zijn vrije tijd tekent hij en maakt hij 3D kaarten.