Week 40 28 september t/m 2 oktober
Voor aankomende week is het volgende belangrijk: 

Dinsdag: Gymnastiek (gymspullen mee). 
Vrijdag: Zwemmen (zwemspullen mee). 

Kinderboekenweek 30 september t/m 7 oktober
Op woensdag start de Kinderboekenweek met het thema 'En toen..'. Een thema over vroeger. Hier zullen wij in de klas aandacht aan besteden door voor te lezen uit de themaboeken en lessen geven. Afgelopen twee weken zijn wij al aan de slag gegaan met het maken van een schilderij uit de Middeleeuwen. Er zullen nog foto's worden gemaakt als ze helemaal klaar zijn. 

Huiswerk voor maandag 28 september
Donderdag 24 september hebben de kinderen het huiswerk weer meegekregen. Het huiswerk bestaat uit:  Het huiswerk moet maandag 28 september worden ingeleverd. Vaak krijgen wij te horen dat de kinderen het zijn vergeten en de volgende dag het inleveren. Het is echter de bedoeling dat zij het op maandag inleveren. Wij houden bij wie zijn huiswerk heeft ingeleverd. 

Boekbespreking
Na de herfstvakantie gaan we starten met de boekbesprekingen. In de klas hangt een lijst waarop de kinderen zich kunnen inschrijven. Als zij een boek hebben gekozen, mogen zij deze aan ons laten zien of het een goed boek is voor een boekbespreking. 
Hierbij nog een informatieblad over hoe de boekbespreking in elkaar zit en waarop wij beoordelen ; Boekbespreking uitleg.pdf

Verzendlijst
Wij hebben een klassenouder! Deze ouder zal een verzendlijst maken, zodat zij de berichten kan doorsturen. Helaas hebben wij nog niet van iedereen een nummer gekregen. Tijdens de kennismakingsgesprekken hebben wij, aan een aantal ouders waarvan wij geen nummer hebben, een formulier mee gegeven waarop u uw nummer (en noodnummers) kan opschrijven. Wilt u deze z.s.m. inleveren? Dan kunnen wij uw nummer aan de klassenouder geven, zodat u in de verzendlijst komt. 
Hierbij het formulier ; Brief noodnummers.pdf

Formulier kennismakingsgesprek
Van heel veel kinderen hebben wij, tijdens het gesprek, het formulier met vragen over jezelf terug gekregen. Is dit nog niet gedaan, wilt u dit dan z.s.m. doen? 

Hele week
Oefen de tafels 1 t/m 10! Ze zijn in de vakantie weggezakt en we hebben ze hard nodig om zo dadelijk aan de slag te kunnen met delen en breuken!

Heeft u ergens vragen over of wilt u iets met ons bespreken? Mail of bel ons, zodat wij een afspraak kunnen maken. 

Groetjes, 
Juf Femke & juf Anja 
Media
  • clipart_leendert-jan-vis_animaatjes-26