De Toekomst Challenge
Yes! We gaan weer wat leuks doen met álle kinderen van de SWKGroep! In mei houden we De Toekomst Challenge. Kinderopvang, zorg, Buurtwerk en de Van Brienenoordschool: iedereen gaat de uitdaging aan en blijft met plezier in beweging. Natuurlijk zijn er leuke prijzen te winnen!

Wie gaat er met de prijzen vandoor?
Na de meivakantie gaan de groepen op de Van Brienenoordschool challenges aan. De kinderen doen leuke opdrachten die passen bij hun leeftijd. Doel is voor 20 mei zoveel mogelijk punten te scoren. De groep met de meeste punten is de beste van de school en wint!

teQ kwartet cadeau
Leer teQ kennen! teQ, de mascotte van de SWKGroep, heeft vanaf nu zijn eigen teQ kwartet. Wat zijn de eigenschappen van teQ, wat is zijn lievelingseten, van welke sporten houdt hij? In dit kwartetspel komen de kinderen hierachter!

Alle groepen op de Van Brienenoordschool krijgen een eigen teQ kwartet cadeau na afloop van De Toekomst Challenge. Een cadeautje voor alle groepen. Een mooie afsluiter van De Toekomst Challenge. Veel kwartetplezier!

• 20-0882_SWKG_Ideeenboek Jaar van de Toekomst_08 def