BSO Topaas weer open voor alle kinderen
Feest! Sinds maandag 19 april zijn alle kinderen weer welkom op BSO Topaas! De lockdown in de kinderopvang is voorbij. Wat zijn we blij om iedereen weer te kunnen zien! Alleen maar lachende gezichten op het plein maandag. Toch zaten we de laatste weken op de noodopvang zeker niet stil, kijk maar.

Paasbrunch
Rond Pasen gingen we lekker eten. Met een heerlijke paasbrunch. De kinderen hielpen de pedagogisch medewerkers om de tafel te dekken. Er werd zelf eiersalade gemaakt. Van een drinkpakje werden leuke kuikentjes gemaakt. Maar vooral: iedereen genoot van al het lekkers.

Vlinders
De pedagogisch medewerkers van de peuters kwamen buiten langs met de vlinderbak . Zo maakten de BSO-kinderen ook de groei van rups tot vlinder mee.

• Topaas1
  • Topaas2