Cito-toetsen
Woensdag 3 tot en met donderdag 18 maart is het weer tijd voor de Cito-toetsen. Een belangrijk moment. Dat regelen we natuurlijk graag goed. Vandaar het volgende:

• De kinderen maken de toetsen aan het begin van de dag. Het is fijn als uw kind er dan ook is. Dan hoeft uw kind de toetsen niet in te halen.
  • Aan het begin van de schooldag hoort uw kind welke toets er die dag aan de beurt is. We nemen de toetsen in delen af.
  • De kleuters maken de toetsen in kleine groepjes.
  • Voor de toets hoeft u thuis niets extra voor te bereiden of te oefenen. De leerkrachten leggen aan de leerlingen per toets uit hoe deze werkt. De leerkracht is tijdens de toets aanwezig voor vragen over hoe de toets werkt.
  • Tijdens de toets wordt er niet gegeten of gedronken. U hoeft hier ook niets extra’s voor mee te geven naar school. De eet- en drinkmomenten blijven op dezelfde tijd als op iedere schooldag.
  • Mocht er onverhoopt een toets niet gemaakt zijn door een leerling of door afwezigheid van de leerkracht, dan halen we deze zo snel mogelijk na 18 maart in.

Succes met de Cito-toets, kinderen!
  • Cito1_1