Van Brienenoordschool langer gesloten vanwege lockdown

Gisteren, dinsdag 12 januari, maakte de overheid bekend dat de sluiting van de scholen en de kinderopvang verlengd wordt. Tot ten minste 22 januari bieden wij (digitaal) thuisonderwijs aan. Op dit moment is nog onduidelijk wanneer de basisscholen precies weer opengaan. 

School gesloten, behalve voor de kinderen van ouders die een cruciaal beroep hebben
De school blijft dus gesloten, behalve voor de kinderen van ouders met een cruciaal beroep. Voor alle kinderen gaat het onderwijs gewoon door! Op schooldagen volgen kinderen vanuit huis, tussen 8.30 en 14.30 uur, onderwijs. 

Thuiswerkpakket
Voor alle kinderen die thuis moeten blijven is er een vervolg op het thuiswerkpakket gemaakt. Elke maandag kunnen ouders de pakketten ophalen op school. 

Kinderen die naar school komen
Heeft u een cruciaal beroep? Dan mag uw kind(eren) naar school komen, de Percevalweg is voor hun open. De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.30 uur.

Tot slot
Wij vinden het erg jammer dat we ons onderwijs langer online moeten aanbieden. Maar ieders gezondheid gaat voor. Zodra we nieuws hebben laten wij dit aan ouders weten onder andere via e-mail, de website en de groepsapp indien nodig.  

 

Media
  • covid