Sinterklaas bij peuteropvang Jade
Deze weken zijn de peuters met het thema Sint en Kerst actief. Zo hebben ze allerlei leuke activiteiten gedaan op de peuteropvang. De basisschool heeft ons heel erg betrokken bij de Sinterklaasactiviteiten.

Voorleespiet

Voorleespietje is op onze groep geweest om een spannend verhaal te vertellen. De meeste peuters luisterden aandachtig naar het verhaal. Je kon aan de gezichtjes zien dat ze het reuze spannend vonden. Heel erg leuk dat er ook aan onze peuters is gedacht! Als afsluiting kregen ze nog een high-five van het Pietje, dat was natuurlijk heel erg stoer.

Pietengym

Op woensdag hebben de peuters gym van meester Nick. Dit keer mochten de peuters naar de grote gymzaal. Dat was natuurlijk even spannend, want die zaal is wel heel groot. Nadat de schoenen waren uitgetrokken en de kinderen in de rij stonden, mochten ze naar binnen. Daar stonden wel twee Pieten op hen te wachten. Piet Nick en Piet Larissa gaven echte pietengym aan onze peuters. Ze moesten klimmen en klauteren, pakjes in de schoorsteen gooien en in de touwen slingeren. De kinderen vonden het geweldig! En natuurlijk na afloop nog even op de foto met de Pieten. Ze hadden het zo goed gedaan dat ze ook nog een pietendiploma mee naar huis kregen. Een super geslaagde gymles!

Sinterklaas

Ook al ging het even anders dan voorgaande jaren, gelukkig kwam Sint toch de cadeautjes brengen voor alle kinderen. Ze mochten hem voorzichtig gedag zeggen en een liedje zingen. Voor de kinderen was dat al spannend genoeg. Nadat de Sint en de Pieten gedag hadden gezegd, werden de cadeautjes uitgepakt en kregen ze nog wat lekkere kruidnootjes en wat te drinken. Uiteindelijk was het een geslaagde dag en hebben we het Sint thema toch nog heel leuk kunnen afsluiten.
Nu op naar de kerst!

De laatste opvangdag is op vrijdag 18 december 2020 en dan verwelkomen wij de kinderen weer op maandag 4 Januari 2021.

Hele fijne feestdagen en alvast een gelukkig 2021!!
  • kleuters4
  • kleuters3