Na de vakantie gaat de Dagprogrammering echt beginnen
De Dagprogrammering, tijd voor meer diepgang, aandacht en vakken die uw kind extra zullen uitdagen. In september begonnen we met nog meer tijd voor de reguliere vakken en de pauzesport met de Feyenoord Foundation. Na de kerstvakantie gaat de Dagprogrammering echt beginnen. Uw kind gaat dan langer naar school.

De nieuwe eindtijden

Tussen de eindtijden van onze beide locaties zit net als nu weer een klein verschil. Zo kunnen ouders met kinderen op beide locaties in alle rust hun kinderen halen. De eindtijden worden met ingang van januari:
Koninginneweg: 15.25 uur  (wo 13.55 uur)
Percevalweg: 15.35 uur (wo 14.05 uur)

Meer tijd voor bredere ontwikkeling

De Van Brienenoordschool wil haar kinderen nog meer bieden. Onze visie is om een Talentencentrum te zijn, waar de talenten van ieder kind opbloeien. De Dagprogrammering past daar perfect bij.

Welke vakken?

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de invulling van het lesprogramma. Wat kwam daar uit? We maken meer tijd voor diepgang in de reguliere lessen. Daarnaast geven we extra lessen, zoals wetenschap en techniek, muziekles, kookles, ICT en media en Engels. Zo geven we de kinderen de kans om zich breder te ontwikkelen.

Naast onze bekwame leerkrachten zullen vakleerkrachten van diverse samenwerkingspartners de kinderen begeleiden. Partners zoals Buurtwerk, Stichting GroeiBriljant, Dynamic activities, SKVR, Villa Zebra en de Feyenoord Foundation. Met elkaar gaan we er een succes van maken en ervoor zorgen dat uw kind de tijd van zijn leven heeft op de Van Brienenoordschool.