Derde week thuisonderwijs
Lieve kinderen,

Alweer de derde thuiswerkweek en wat doen jullie het toch allemaal goed! Jullie werken keihard en sturen daarnaast ook nog leuke foto's en video's door. Daar worden de juffen en meesters heel blij en ontzettend trots van! Ga zo door.

Bij deze willen wij echter ook complimenten geven aan alle papa's en mama's die hun best doen om alle ballen hoog te houden in deze tijd en de kinderen zo goed als het kan bij te staan met hun schoolwerk. Heel erg bedankt voor uw inzet!

Een foto insturen voor volgende week?

We zien ook volgende week weer uit naar al uw bijdragen. Wilt u een foto insturen? Doe er dan een kort tekstje bij, zodat we weten wie er aan het werk is en wat er gedaan wordt. Bij elke foto kunnen we ongeveer 140 tekens (incl. spaties kwijt). Het vroegere Twitter-maximum. Filmpjes zijn ook welkom. Zorg er dan wel voor dat ze al op Youtube of Vimeo geplaatst zijn, dan kunnen wij de link delen.

Heeft u iets anders te delen? Meer woorden nodig? Natuurlijk ontvangen we ook dat graag. U kunt alles insturen via y.wennekes@vanbrienenoordschool.nl of e.v.eekelen@vanbrienenoordschool.nl en via de leerkracht van uw kind.

Lieve groetjes,
Team van Brienenoord
  • Nedim (1/2E) oefent met cijfers en kleuren.
  • Djesmay (1/2C) heeft spulletjes bij elkaar gezocht in het thema lente en deze op volgorde van 1 - 10 gezet.
  • Melody uit groep 3B is druk bezig met haar spelling.
  • Kimi uit groep 7B heeft een leuk paasmandje geknusteld.
  • Daylisa uit groep 3B heeft een mooie tekening gemaakt, volgens het tekendictee van de juf.
  • Sajra uit groep 4B denkt dat 2 weken quarantaine genoeg is voor haar papa om een boomhut, compleet met inboedel, te laten bouwen!
  • Noa uit 3B is lekker aan het lezen.
  • Ook Meliyah uit groep 3B is geconcentreerd op haar spelling.
  • Djerwin uit groep 5A maakt zijn huiswerk met een grote glimlach!
  • Lars uit groep 7B gymt thuis lekker door en heeft de tafel omgetoverd tot tafeltennistafel. Leuk verzonnen, Lars!
  • Patrick uit groep 4B aan de slag met zijn huiswerk.
  • Tiago (5A) en Youri (8B) hebben een wel hele lieve en lekkere verrassing voor de juffen: een heerlijke huisgemaakte appeltaart. Mmmmmm. Dankjewel!
  • Dean uit groep 1/2A sport heerlijk met de meesters en juffen mee!
  • Amaya uit groep 4B stuurt post terug naar haar juffen. Daar zijn ze maar wat blij mee, Amaya!
  • Ook houdt ze tijdens het schrijven een theekransje. Heerlijk!
  • Melissa uit groep 4B stuurt ook een kaartje terug naar juf Alyssa en juf Mandy!
  • Trever (1/2A) laat zich niet storen tijdens het maken van zijn huiswerk.
  • Zayn uit groep 3B heeft ook een hele mooie tekening gemaakt, volgens de opdracht van de juf.
  • Alaz (3B) is ook helemaal trots op zijn tekening. De juffen ook!
  • Mislina (3B) heeft ook een hele mooie tekening gemaakt!
  • Seven (3B) heeft ook heel goed geluisterd naar het tekendictee van de juf. Mooie tekening hoor!
  • Ook Tisha uit groep 3B heeft een hele mooie tekening gemaakt, helemaal in paassferen.
  • Hiep hiep hoera voor Jarred uit groep 4B! Hij is deze week 8 jaar geworden.
  • Set uit groep 6 heeft een Mondriaan van legoblokjes gemaakt! Naar aanleiding van de challenge van de dag.
  • Mink uit groep 6 speelt de hoofdpersoon van de Nachtwacht. Naar aanleiding van de challenge van de dag.
  • Sajra uit groep 4B is aan het rekenen met dominostenen.
  • Anthony uit groep 8 kreeg een opdracht van de juf met wc-rollen. Wat een knap bouwwerk!
  • Lars uit groep 7B heeft nu er geen gym is, zelf een tafeltennistafel in de woonkamer gemaakt! Wel even wennen, deze afmeting.
  • Annabel (4A) is ook hard aan het werk op de computer, voor rekenen.
  • En als je denkt dat Annabel (4A) het nog niet druk genoeg heeft.. ze maakt ook nog lieve kaartjes voor oudere mensen in de straat.
  • Loïs uit groep 4A gaat af en toe lekker naar buiten. En dat kan heel goed als je vlak bij een park woont. Lekker spelen en ontdekken.
  • Sofie (4A) en Thijs zijn naar het strand geweest na het harde werken, om fossielen te zoeken. Ze hebben zelfs een stukje mammoetschedel gevonden!
  • Annabel uit groep 4A heeft het er maar druk mee. Hier is ze lekker aan het lezen.
  • Adam uit groep 3A is blij met het kaartje dat hij van zijn juffen heeft gekregen.
  • Aileen (7A) heeft de opdracht va de juf keurig uitgevoerd: het knutselen en versieren van een paasmandje.
  • Ook Alexis (7A) heeft een mooi mandje geknutseld.
  • En Amaiyah uit groep 7A heeft haar mandje prachtig gevlochten.
  • Amina uit groep 3A is ook blij met haar kaartje!
  • Beau uit groep 7B heeft ook een paasmandje geknutseld. Leuk gedaan, Beau!
  • Dane uit groep 7B heeft samen met zijn zusje het paasmandje geknutseld.
  • Hanjo uit groep 7A werkt aan de opdrachten op de computer!
  • Jamie uit groep 7B heeft ook een leuk paasmandje gemaakt.
  • Jonathan (3A) werkt ijverig in zijn rekenboekje.
  • Heet mandje van Kyano uit groep 7A is ook mooi geworden!
  • Richelle (7A) heeft er een paashaas en paaseieren bij gemaakt. Leuk gedaan!
  • James uit groep 1/2D heeft een super hoge toren gebouwd.
  • Lars (7B) heeft een paasmandje geknutseld en is zelf omgetoverd tot paashaas.