Volleybal: the Finals
In maart hebben we met twee teams aan het volleybaltoernooi meegedaan. Op dit toernooi is toen één team als tweede geëindigd. Helaas kregen we indertijd te horen dat wij niet mee mochten naar The Finals in Ahoy. 

Een paar weken geleden ontvingen we echter een heel leuk mailtje. Het team dat als tweede was geëindigd mocht toch naar The Finals in Ahoy! We hebben nog snel een keer geoefend en zijn vervolgens op donderdag naar Ahoy gegaan.

Een goed team

In Ahoy konden we op het volleybalveld nog even oefenen, maar daarna begon toch al gauw de eerste wedstrijd. Een goede wedstrijd waar we zeker trots op mogen zijn. Helaas waren de tegenstanders net iets sterker waardoor we verloren met 10-12. Bij de tweede wedstrijd kwamen we tegen grote jongens te staan, helaas verloren we ook toen. Maar wederom met een score waar we ons niet voor hoefden te schamen. Het werd 13-15. Maar, drie keer is scheepsrecht natuurlijk. De laatste wedstrijd hebben we dan ook verdiend gewonnen!

Uiteindelijk zijn we derde geworden in de poule, waarmee we jammer genoeg niet door zijn naar de finales. Maar wat een middag! Er stond een goed team en we hadden hele enthousiaste supporters. Volgend jaar doen we natuurlijk weer met de sporttoernooien mee en hopelijk staan we ook dan weer in Ahoy!
Media
  • volleybal.png