Ouderraad zoekt nieuwe leden
De ouderraad (OR) is dé schakel tussen ouders en school. We organiseren diverse activiteiten op school of ondersteunen daarbij. Voorbeelden hiervan zijn het sinterklaasfeest, het paasontbijt, het versieren van de gangen en het organiseren van het zomerfeest.
We zetten ons er voor in ouders meer te betrekken bij wat er op school gebeurt. Zo kunnen we samen een positieve bijdrage leveren aan de schooltijd van onze kinderen, waardoor ze het nog fijner hebben op school.

Op zoek naar versterking

Graag willen we de OR wat groter maken om de taken beter te kunnen verdelen. Vele handen maken licht werk en het is fijn om mee te kunnen denken en praten.

Daarom zijn we per direct op zoek naar een aantal enthousiaste mensen die graag de handen uit de mouwen steken. We vergaderen meestal de eerste dinsdagavond van de maand, om 19.30 u aan de Percevalweg. Wilt u zich hiervoor opgeven, heeft u nog vragen of wilt u eerst eens een vergadering bijwonen, aarzel dan niet en mail naar or@vanbrienenoordschool.nl. U bent van harte welkom!

Onze eerstvolgende vergadering is op dinsdag 5 maart.

Meer weten over de OR? Kijk ook eens op onze eigen webpagina >