Groepsindeling schooljaar 2020-2021
Komend schooljaar zullen we starten met drie groepen 3 en met drie groepen 6. In totaal komen we dan uit op 18 groepen. Twee meer dan vorig jaar. De groepen 3 en 4 zullen net zoals dit jaar op de Koninginneweg les krijgen.

In onderstaand overzicht ziet u welke leerkracht verantwoordelijk wordt voor welke groep:

Groep

Leerkracht 1

Leerkracht 2

1-2A  Eva (4 dagen)
1-2B   Priscilla (5 dagen)
1-2C  Samantha (3 dagen)   Angelique (3 dagen)
1-2D  Petra (5 dagen)
3A  Catharine (5 dagen)

3B  Claudia (2 dagen)  Yris (3 dagen)
3C   Valerie (5 dagen)
4A   Manon (5 dagen)
4B  Mandy (3 dagen)  Alyssa (3 dagen)
5A  Kirsten (5 dagen)
5B  Lois (5 dagen)
6A  Saskia (3 dagen)  Frannie (3 dagen)
6B   Jacqueline (3 dagen)   Debora (3 dagen)*
6C  Anja (3 dagen)  Femke (3 dagen)
7A   Inge (5 dagen)
7B   Inez (5 dagen)
8A  Nina (5 dagen)
8B  Anouk (2 dagen)  Rianna (3 dagen)

* Juf Myrke vervangt Debora tot 6 oktober.
**Juf Juliette is tot 11 januari met zwangerschapsverlof.

Bewegingsonderwijs:
Het bewegingsonderwijs komt volgend schooljaar in handen van juf Larissa en meester Nick.

Nieuwe leerkrachten:
Volgend schooljaar mogen we weer een aantal enthousiaste nieuwe leerkrachten verwelkomen op de Van Brienenoordschool. Valerie (3C), Manon (4A), Inez (7B) en Nina (8A) sluiten zich allemaal fulltime bij ons team aan en zullen elk 5 dagen per week voor de klas staan. Ook verwelkomen we meester Nick. Hij zal het bewegingsonderwijs voor de groepen 1 t/m 3 voor zijn rekening nemen. Binnenkort zullen zij zich allemaal via de nieuwsbrief en de website aan u voorstellen. Leerkrachtondersteuners Sonja, Wendy en Chiel draaien alweer eventjes mee op school, maar hebben wij nog niet eerder officieel aan u voorgesteld. Ook met hen kunt u binnenkort op onze website kennismaken. Net als met Chantal. Zij start met ingang van 1 september als nieuwe leerkrachtondersteuner bij ons op school.

Vragen?
Heeft u vragen over de groepsindeling? Dan kunt u deze stellen aan Ronny Vincken (r.vincken@vanbrienenoordschool.nl).