Vijfde en zesde week thuisonderwijs

Lieve kinderen,

Inmiddels zitten ook de vijfde en zesde week thuisonderwijs er weer op. We hebben eerder deze week fantastisch nieuws gekregen. We mogen jullie na de meivakantie weer verwelkomen. Hopelijk zijn jullie daar net zo blij mee als wij. Maar eerst... gaan we heerlijk genieten van een welverdiende vakantie!

Ouderdiploma

We zijn niet alleen enorm trots op de kinderen, maar ook zeker op alle ouders die hun best hebben gedaan om alle ballen hoog te houden in deze tijd. Jullie hebben je kind zo goed als het kan bijgestaan met hun schoolwerk. Daarom hebben de juffen van groep 1 t/m 4 een extra bedankje in het huiswerkpakket verstopt. Namelijk: een ouderdiploma! Papa's en mama's, dankjewel!

Plusklas

Om ervoor te zorgen dat je je niet hoeft te vervelen in de vakantie heeft Juf Jacqueline heeft samen met de kinderen van de plusklas een webpagina gemaakt. Hierop vind je allerlei leuke experimenten die je thuis kunt uitvoeren. Veel plezier!

Pannenkoeken bakken
De ouders en de kinderen van groep 4A hebben pannenkoeken gebakken voor de noodopvang van de Van Brienenoordschool. Ze hebben hiermee het pannenkoekenpakket voor de opvang gewonnen. Mmmmm... Dat was smullen. Dankjewel lieve bakkers!

Laatste thuiswerknieuwsbrief

De school gaat op 11 mei open en iedere leerling komt 50 procent van de tijd naar school. Hoe we het lesrooster precies gaan invullen kunnen we helaas nog niet zeggen. Momenteel voeren we daar intensief overleg over. In de loop van komende week verwachten wij daar meer informatie over te hebben.

We willen jullie graag bedanken voor alle lieve berichtjes, leuke foto's en video's die we de afgelopen tijd hebben mogen ontvangen.

Voor nu een hele fijne vakantie en tot 11 mei!

Lieve groetjes, team Van Brienenoordschool

• Basim uit groep 1/2A heeft gerekend met paaseitjes.
  • En Hanjo (7A) kon zich geen betere klasgenoot wensen (thuis) dan zijn lieve maatje op de foto!
  • Kiara uit groep 1/2A heeft de beweegbingo buiten uitgevoerd. Knap hoor!
  • Maud uit groep 4B maakt haar schrijfwerkje voor de verandering lekker buiten.
  • De moeder van Frederique (4B) heeft een mama diploma gekregen.
  • Ook is de moeder van Melissa uit groep 4B in het zonnetje gezet!
  • En de papa van Nout (4B) niet te vergeten...
  • Ook de moeder van Rafaël en Christèlle (4B) is super blij met haar diploma!
  • Patrick uit groep 4B heeft zijn moeder geholpen met het water geven van de plantjes. De tuin ligt er weer prachtig bij!
  • Tala uit groep 1/2A heeft een toren gespiegeld!
  • Eva uit groep 4B is lekker chill aan het lezen!
  • Luca (6A) is bezig met een kaart voor ouderen in de zorg. Lief hoor!
  • Maud maakt moeilijke sommen t/m 100.
  • Ninthe rondt haar kunstproject af.
  • De ontkiemde boon van Aqiel.
  • Bij Anna Maria groeien de plantjes als kool.
  • De 3D hand van Rayan uit 6B: goed gemaakt zeg!
  • Sara uit groep 4A maakt buiten haar huiswerk!
  • Valerie is de opdracht van de schooltuin aan het uitvoeren.
  • Ben (1/2E) meet stroken om het paasei mooi te versieren.
  • Pim (1/2D) verzint woorden met de letter "oo". Hij kan ze zelfs al opschrijven.
  • Rafaël doet heel goed zijn best op Gynzy.
  • Christèlle uit 4B is ook hard aan het werk op gynzy.
  • Manou en Patrick (4B) kijken naar een instructiefilmpje op de opvang.
  • Koray uit groep 6 is druk met zijn rekenen bezig.
  • Ook schrijft Christèlle heel netjes in haar werkboekje.
  • En Rafaël zorgt dat hij heel erg netjes schrijft!
  • Daylisa (3B) heeft een mooi kunstwerk met een vlinder gemaakt!
  • Ook die van Alaz (3B) is super goed gelukt!
  • Tisha (3B) heeft ook al zo een prachtig kunstwerk gemaakt!
  • En ook Liv (3B) heeft de code gekraakt!
  • Azealiah heeft de puzzel van kraak de code opgelost! Het is een lief kuikentje.
  • De kinderen uit groep 3B hebben hele leuke en grappige verhalen geschreven aan de hand van
  • Sara uit 4A is druk bezig met pannenkoeken bakken voor de kids van de noodopvang.
  • Die genieten er met volle teugen van zoals je ziet!
  • Aleena uit groep 5A heeft een kleine stukjes papier gescheurd en daar een prachtige vlinder van gemaakt!