Maak kennis met onze overblijfmedewerkers

V.l.n.r. op de foto

Achterste rij:
Magda (coördinatie) - Susanna (juf 7B) - Sylvia (juf 6B) - Lia (juf 6A) - Fransien (juf 5A) - Annemieke (juf 8AB, crea & inval) - Narine (juf 1/2C) - Wil (juf 4A) - Linda B. (juf 3B) Nina (pleinwacht Koninginneweg) - Adrie (juf 1/2B) Janny (juf 1/2A) Irene (juf 1/2C)

Voorste rij:

Jenetta (juf 5A & 8AB) - Pashtoon (juf 5B) - Mandy (juf 8AB) - Daniël (sport) - Ella (juf 3A) Linda E. (juf 4B) Khadija (spel) - Cindy (juf 1/2D)

Niet op de foto:
Francis en Nermina (juffen 1/2E) - Jolanda en Thaly (pleinwachten kleuters) - Miranda (invalster)

Sport en spel

Tijdens de overblijf kunnen de kinderen meedoen met sport en spel en daar hebben ze veel plezier in.

• Van Sporttalent is meester Daniël er voor de groepen 5 t/m 8.
  • Sinds maart krijgen de kleuters les van de meesters Fais en Tony.
  • Op de Koninginneweg geven de twee overblijfjuffen Linda B. en Linda E.  en juf Khadija spelactiviteit in de speelzaal.
  • Juf Annemieke zoekt altijd de leukste crea maaksels uit voor de kinderen en als zij bingo doet zijn er kleine hebbedingetjes om te winnen.
We doen hard ons best er elke dag een gezellige overblijftijd van te maken.
  • FIYV8002
  • IJPJ9859