Rots en Water training (6-8 jaar)
In januari  2020 start er een training Rots en Water op de van Brienenoordschool. De training wordt geven door de schoolmaatschappelijk werker en een trainer van Indigo Preventie en is bedoeld voor kinderen van 6 tot 8 jaar.

Rots en Water is een training waarbij kinderen via spel en fysieke vaardigheden weerbaarder en sociaal vaardiger worden. Verschillende onderzoeken tonen een positieve ontwikkeling van zelfvertrouwen, zelfbeheersing en effectievere omgang met moeilijke situaties.

De training bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van 1,5 uur en wordt gegeven op maandagochtend tijdens lestijd in het spellokaal van de van Brienenoordschool.

Wilt u graag dat uw kind meedoet aan deze training? Laat het dan weten aan de schoolmaatschappelijk werker, Tjitske Koopmans. Zij neemt dan contact met u op over de verdere aanmelding en kennismaking.
tkoopmans@dock.nl