Het is weer Sinterklaastijd

Het is weer die tijd van het jaar...

Deze week betrapten we de Pieten bij een nachtelijk bezoek aan onze school. We wisten hun capriolen op film vast te leggen. Wat een rommeltje maakten ze ervan!

5 december

Op 5 december brengt de Sint zelf een bezoek aan onze school. Rond half negen komt hij aan op de Percevalweg. De kinderen zullen hem welkom heten met het lied 'Pieten Swish' (oefenen? Kijk dan op youtube).

Groepen 1 t/m 4

De kleuters en de kinderen uit de groepen 3 en 4 gaan aansluitend naar de gymzaal. Daar krijgen ze een theatershow te zien. De show duurt zo'n drie kwartier, waarna ze weer terug naar de klas gaan om de cadeautjes uit te pakken.

Groepen 5 t/m 8

Uiteraard wippen de Sint en zijn Pieten ook nog even aan bij de oudere kinderen. Zij zijn deze ochtend allemaal vooral erg druk met het bewonderen en uitpakken van hun surprises. Voor de mooiste surprise is er weer een prijs.
Ook vragen we de kinderen dit jaar om een gedicht te schrijven. Uit deze gedichten kiest de juf de beste. Er worden 8 gedichten genomineerd en het mooiste gedicht krijgt een prijs. De gedichten moeten maandag 2 december ingeleverd worden bij Priscilla of Miranda.

's Middags iedereen vrij

Om 12.05 uur mogen alle kinderen naar huis. Aangezien dit niet de normale tijd is, willen wij graag van u weten of u uw kind zelf komt ophalen, of het alleen naar huis mag, of dat het gebruik maakt van de overblijf. De kinderen krijgen maandag een brief mee naar huis waarin u kunt aangeven wat voor uw kind toepasselijk is. Deze brieven ontvangen wij graag uiterlijk 29 november weer retour.