Nationale Overblijfdag
Alle overblijfmedewerkers hebben gezellig samen koffiegedronken, uiteraard met wat lekkers erbij, en tijdens de lunchpauze zijn ze door de kinderen hartelijk bedankt voor hun goede zorgen. Ze ontvingen allemaal glazen potjes met tekeningen en berichtjes waarop de kinderen de liefste dingen geschreven hadden. Creajuf Annemieke had alle potjes ook nog eens voorzien van gehaakte mutsjes. Het was een kleurrijk geheel!

De overblijfjuffen en meester waren erg blij met deze leuke verrassing. De tekeningen waren erg mooi. En de berichtjes? Die waren zo ontzettend lief dat we er toch in elk geval een aantal met u willen delen.

• lieve juf, u bent de beste juf van de hele ‘wirold’
  • je bent de liefste juf die ik ooit heb gekregen en je moet nog niet met pensioen gaan.
  • u bent lief en we mogen elke week trefballen en u bent super leuk
  • leuke lieve juf ik heb mijn best gedaan op de tekening
  • lieve juf je bent grappig en leuk, dikke knuffel
  • u bent nummer 1, altijd is er fun en met u geniet ik van het eten