Maak kennis met onze OR leden

Kirsten Schuurs Ouder & voorzitter
Kirsten voegde zich ook in 2012 bij de OR. Inmiddels heeft ze samen met Mariëtte de taak van voorzitter op zich genomen. In het dagelijks leven werkt ze parttime als leerkracht op een basisschool. En vanuit die functie weet ze als geen ander hoe belangrijk de hulp van ouders is. Ze hecht erg veel waarde aan de samenwerking tussen school, bestuur, MR en OR. Persoonlijk vindt ze het erg fijn dat ze door haar OR-lidmaatschap extra betrokken is bij school. Want daarmee is ze ook extra betrokken bij de ontwikkeling van haar eigen zoon Matthew (6A).
Mariëtte Elzinga Ouder & voorzitter Mariëtte is lid van de ouderraad sinds 2012. Ze ervaart de van Brienenoordschool als een leuke en gezellige buurtschool met veel betrokken leerkrachten en ouders. Het mee mogen denken over activiteiten en er natuurlijk ook bij aanwezig zijn, vindt ze erg leuk om te doen. In het dagelijks leven werkt ze als administratief medewerkster op het hoofdkantoor van Intertoys. Daarnaast doet ze vrijwilligerswerk op de voetbalvereniging van haar kinderen. Haar zoon Koen zit in groep 5A. Daan is inmiddels naar het Voortgezet Onderwijs.
Esther Koks Ouder & penningmeester Esther zit sinds april 2014 in de Ouderraad. Ze vindt het fijn om betrokken te zijn bij onze school en houdt er erg van om dingen te organiseren en te regelen. Met de activiteiten die de Ouderraad organiseert, hoopt ze bij te dragen aan een leuke schooltijd voor de kinderen, waarbij plezier hebben voorop staat. Zelf heeft ze twee kinderen bij ons op school. Julie zit in 6A, Dion in groep 3.
Mandy Kieboom Ouder Tekst en foto volgen
Christina van Blankenstein Ouder Tekst en foto volgen
Vivian Borsten Ouder Tekst en foto volgen
Miranda van Seters Leerkracht
Miranda is sinds 2001 verbonden aan de van Brienenoordschool. Het is haar taak om zowel kinderen als leerkrachten te begeleiden. Het moge duidelijk zijn dat ze dan ook het meest blij wordt wanneer ze ziet dat een kind (weer) gelukkig is. In haar vrije tijd leest ze graag en houdt ze ervan gezellige dingen te doen met haar gezin.

Sandra Spruijt Leerkracht
Sandra is werkzaam op onze school sinds 2002 en geeft het liefst spelling en geschiedenis. Ze geniet ontzettend van het enthousiasme dat kinderen laten zien als ze iets doorhebben of leuk vinden. Ze geeft hen graag mee dat ze respect moeten hebben voor een ander, de wereld om hen heen, maar zeker ook voor zichzelf. In haar vrije tijd gaat ze graag op stap met haar gezin, winkelt ze, of leest ze een literaire thriller.

Frannie de Reuver Leerkracht Frannie startte bij ons in 1996 en heeft sindsdien al veel klassen gezien. Bij de kleuters genoot ze intens van het voorlezen en vertellen van sprookjes. In de bovenbouw van de afwisseling in vakken. Maar waar ze ook staat, pas echt tevreden is ze als ze de kinderen hoort zeggen: ‘Oh, nu snap ik het!’ In haar vrije tijd fotografeert ze graag, leest ze, maakt tassen, reist en geniet van het simpelweg lekker thuis zijn met haar gezin.