Maak kennis met onze OR leden

Kirsten Schuurs Ouder & voorzitter
Kirsten voegde zich ook in 2012 bij de OR. Inmiddels heeft ze samen met Mariëtte de taak van voorzitter op zich genomen. In het dagelijks leven werkt ze parttime als leerkracht op een basisschool. En vanuit die functie weet ze als geen ander hoe belangrijk de hulp van ouders is. Ze hecht erg veel waarde aan de samenwerking tussen school, bestuur, MR en OR. Persoonlijk vindt ze het erg fijn dat ze door haar OR-lidmaatschap extra betrokken is bij school. Want daarmee is ze ook extra betrokken bij de ontwikkeling van haar eigen zoon Matthew (7A).
Mariëtte Elzinga Ouder & voorzitter Mariëtte is lid van de ouderraad sinds 2012. Ze ervaart de van Brienenoordschool als een leuke en gezellige buurtschool met veel betrokken leerkrachten en ouders. Het mee mogen denken over activiteiten en er natuurlijk ook bij aanwezig zijn, vindt ze erg leuk om te doen. In het dagelijks leven werkt ze als administratief medewerkster op het hoofdkantoor van Intertoys. Daarnaast doet ze vrijwilligerswerk op de voetbalvereniging van haar kinderen. Haar zoon Koen zit in groep 6A. Daan is inmiddels naar het Voortgezet Onderwijs.
Esther Koks Ouder & penningmeester Esther zit sinds april 2014 in de Ouderraad. Ze vindt het fijn om betrokken te zijn bij onze school en houdt er erg van om dingen te organiseren en te regelen. Met de activiteiten die de Ouderraad organiseert, hoopt ze bij te dragen aan een leuke schooltijd voor de kinderen, waarbij plezier hebben voorop staat. Zelf heeft ze twee kinderen bij ons op school. Julie zit in 7A, Dion in groep 4B.
Mandy Kieboom Ouder Mandy zit in de OR sinds september 2016. In het dagelijks leven is ze visagiste en verzorgt ze feest- en bruidskapsels. Met haar creativiteit draagt ze met veel plezier een steentje bij aan de school van haar kinderen. Ze vindt het erg leuk om met de kinderen activiteiten te doen en zit regelmatig achter de naaimachine om kleding of andere dingen te maken. Haar dochter Livvi zit in groep 3 en haar zoontje Fedde gaat in mei naar school.
Christina van Blankenstein Ouder
Christina is moeder van 3 kinderen. Haar dochter zit inmiddels al op het voortgezet onderwijs. Haar twee zoons in de groepen 8. Sinds 1,5 jaar is ze lid van de ouderraad. Ze vindt het erg leuk om te helpen bij de organisatie van activiteiten als het zomerfeest, maar ziet er ook telkens weer naar uit om de school te versieren voor kerst of herfst. Nog een laatste schooljaar genieten dus! Dan verlaten ook haar twee jongens onze school.
Vivian Borsten Ouder Vivian is sinds december 2015 lid van de ouderraad. Haar twee meiden zitten in groep 7a (Jetske) en groep 5a (Keetje). In het dagelijks leven werkt ze parttime als klassenassistent in het speciaal onderwijs. Ze is bij de ouderraad gegaan omdat ze meer betrokken wil zijn bij onze school en een bijdrage wil leveren aan een leuke schooltijd voor de kinderen. Verder vindt ze het erg leuk om mee te denken over en deel te nemen aan de activiteiten die door de ouderraad op school worden georganiseerd.
Vanessa Verpaalen Ouder Tekst en foto volgen
Rianna van der Burgh Leerkracht Rianna kwam ons team versterken in 2009. Haar lievelingsvakken? Dat zijn rekenen en … de pauze! Want dan kan ze heerlijk voorlezen uit een spannend boek. Het meest blij wordt ze van de glimlach van de kinderen. De glimlach die ze laten zien als ze plezier hebben of iets nieuws hebben geleerd. Of als iets eindelijk gelukt is, nadat ze het heel vaak opnieuw hebben geprobeerd. In haar vrije tijd kroelt ze het liefst met haar zoontje Aron en bakt ze de meest fantastische taarten. Haar motto? ‘Niets is lastig!’
Claudia Wouwenberg - Brands Leerkracht Claudia liep vroeger stage bij ons. Een paar jaar later, in 2000, greep ze haar kans toen er een vacature kwam. Het liefst geeft ze taal, lezen en muziek. Kinderen maken haar het meest blij met een zelf geschreven briefje, dat in groep 3 vaak nog fonetisch is. Heel aandoenlijk. In haar vrije tijd winkelt en leest ze graag, en speelt ze met haar twee zoontjes.
Miranda van Seters Leerkracht
Miranda is sinds 2001 verbonden aan de van Brienenoordschool. Het is haar taak om zowel kinderen als leerkrachten te begeleiden. Het moge duidelijk zijn dat ze dan ook het meest blij wordt wanneer ze ziet dat een kind (weer) gelukkig is. In haar vrije tijd leest ze graag en houdt ze ervan gezellige dingen te doen met haar gezin.

Frannie de Reuver Leerkracht Frannie startte bij ons in 1996 en heeft sindsdien al veel klassen gezien. Bij de kleuters genoot ze intens van het voorlezen en vertellen van sprookjes. In de bovenbouw van de afwisseling in vakken. Maar waar ze ook staat, pas echt tevreden is ze als ze de kinderen hoort zeggen: ‘Oh, nu snap ik het!’ In haar vrije tijd fotografeert ze graag, leest ze, maakt tassen, reist en geniet van het simpelweg lekker thuis zijn met haar gezin.