Maak kennis met ons managementteam

Paul Audenaert Directeur / bestuurder 37 jaar onderwijservaring, waarvan 26 als directeur. Dat nam hij mee toen hij begin 2015 aantrad. Hij vraagt zich nog elke dag af waarom de kinderen toch lachen als ze met hun verjaardag in zijn kantoor komen. Is zijn felicitatie verhaaltje te kort? Te lang? Of te snel? Hij ziet het als belangrijkste taak van de van Brienenoordschool om de kinderen goed voor te bereiden op het voortgezet onderwijs en een brug naar de toekomst te slaan. En leerkrachten? Die daagt hij uit zichzelf memorabel te maken. Als de kinderen op hun 50ste nog steeds over je praten, dan heb je pas echt indruk gemaakt. Paul is een echt ‘buitenmens’. Als het even kan zit hij op het water in zijn bootje of maakt hij in de winter een lange wandeling. Ook fotografeert hij graag.
Ilonka de Jongh Teamleider bovenbouw Ilonka kwam in 1996 naar onze school als leerkracht en is inmiddels teamleider van de bovenbouw. Een gezellige sfeer in de groep maakt haar erg blij. Net als de momenten waarop ze met haar kinderen of met het team iets bereikt wat daarvoor nog niet zo goed lukte. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd door met haar gezin, leest en sport ze en werkt ze graag in de tuin. Ze vindt het fijn om te merken dat kinderen, het team en de ouders erg betrokken zijn bij elkaar en bij de school. De kinderen ervaart ze als leergierig.