Maak kennis met ons managementteam

Paul Audenaert Directeur / bestuurder 37 jaar onderwijservaring, waarvan 26 als directeur. Dat nam hij mee toen hij begin 2015 aantrad. Hij vraagt zich nog elke dag af waarom de kinderen toch lachen als ze met hun verjaardag in zijn kantoor komen. Is zijn felicitatie verhaaltje te kort? Te lang? Of te snel? Hij ziet het als belangrijkste taak van de van Brienenoordschool om de kinderen goed voor te bereiden op het voortgezet onderwijs en een brug naar de toekomst te slaan. En leerkrachten? Die daagt hij uit zichzelf memorabel te maken. Als de kinderen op hun 50ste nog steeds over je praten, dan heb je pas echt indruk gemaakt. Paul is een echt ‘buitenmens’. Als het even kan zit hij op het water in zijn bootje of maakt hij in de winter een lange wandeling. Ook fotografeert hij graag.
Ronny Vincken Adjunct-directeur De afgelopen 10 jaar werkte Ronny op een basisschool in Best. Hij kwam binnen als leerkracht en ging weg als lid van het managementteam. Sinds dit schooljaar is hij onze adjunct-directeur. De sfeer op onze school ervaart Ronny als heel open. De kinderen gaan graag naar school en dat schept de basis voor een goede ontwikkeling. Als de kinderen na groep 8 onze school verlaten? Dan moeten ze dat doen met de overtuiging dat ze mogen zijn wie ze zijn. Dat ze hun eigen talenten hebben mogen ontdekken en dat ze gestimuleerd zijn deze in te zetten. Pas dan heb je het als school goed gedaan, vindt hij. Ook privé is Ronny een bevlogen persoon. Hij handbalt en zeilt erg graag. Als het even kan is hij buiten te vinden. Ook brengt hij veel tijd door met vrienden.