Nieuwe adjunct-directeur
Met een heerlijke zomer voor de boeg, kunnen wij u met trots mededelen dat Ronny Vincken met ingang van het nieuwe schooljaar zal starten als nieuwe adjunct-directeur op de van Brienenoordschool.

Selectieprocedure

Afgelopen periode heeft de sollicitatiecommissie met afvaardiging uit bestuur, medezeggenschapsraad en het team een zorgvuldig werving- en selectieproces doorlopen. Maar liefst 34 kandidaten reageerden enthousiast op de heldere selectiecriteria en wervende vacaturetekst. Uit al deze kandidaten is Ronny door de commissie unaniem voorgedragen aan het bestuur. Na een positief advies van de medezeggenschapsraad is hij door het bestuur benoemd.

Over Ronny

Wij hebben Ronny leren kennen als een bevlogen, integere en verbindende adjunct-directeur met een heldere visie op zijn vak. Wij hebben alle vertrouwen in hem en in de goede match met onze school en al haar betrokkenen. Ronny zal vanmiddag kennismaken met het team en stelt zich hieronder ook graag aan u voor.

Als bestuur danken wij de sollicitatiecommissie hartelijk voor haar inzet en wensen we Ronny een warm welkom op onze school.

Beste ouders/verzorgers,

Via deze weg wil ik mij alvast aan u voorstellen. Vanaf 21 augustus zal ik aan de slag gaan als adjunct-directeur op de Van Brienenoordschool.

Mijn naam is Ronny Vincken, ik ben 34 jaar en ik woon samen met mijn vrouw Corine in Breda. In mijn vrije tijd handbal en zeil ik graag, en ik houd erg van gezelligheid: lekker eten met vrienden.

De afgelopen 10 jaar ben ik werkzaam geweest op basisschool de Zevensprong in Best. Ik ben begonnen als leerkracht, maar al snel wilde ik verder groeien. Ik ben me toen gaan verdiepen in managementzaken. Dit heb ik eerst als bouwcoördinator en later als MT-lid gedaan. Daarnaast ben ik ook nog ICT-coach. Een hoop ontwikkeling dus en tijd voor een nieuwe stap in mijn loopbaan. Ik ben dan ook erg blij dat de Van Brienenoordschool mij deze kans biedt.

De komende periode zal voor mij vooral in het teken staan van kennismaking, het beter leren kennen van de school. Ik vind het belangrijk om betrokken en zichtbaar te zijn. Ik hoop dat u dat als ouder snel zult merken. Weet dat mijn deur voor u openstaat als u vragen of opmerkingen heeft of iets anders kwijt wilt.

Op de Van Brienenoordschool ben ik ontvangen door een zeer betrokken team. Er wordt hard gewerkt om ieder kind in een veilige en gezellige sfeer goed onderwijs te bieden. Ik kijk ernaar uit om samen met dit team de school verder te ontwikkelen, de sterke kanten van de school te behouden en daar waar nodig te verbeteren. Kortom: ik kijk met veel plezier uit naar deze uitdagende, nieuwe baan op de Van Brienenoordschool en de samenwerking met het team, de kinderen en met u.

Voor nu vast een fijne vakantie gewenst. In het nieuwe schooljaar hoop ik u snel te ontmoeten. Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Ronny Vincken